Philips Wakeup budilka ? :)

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Hello!

http://www.wakeuplight.philips.com/

Ima kdo tole doma? Cena je orenk, slisi se lepo, ampak dvomim, da bi jaz kaj lazje vstajal
smile-1.gif
.

Izkusnje??

LP,
PIC

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Nikoli ne spustim rolet, pa imam še vedno probleme z jutranjim vstajanjem
smile-1.gif

Sploh pa je sedaj zjutraj itak tema zunaj..

Cavalierka

Pripravnik
19. sep 2007
118
0
16
osrednje-slovenska
Jaz imam lučko že kakšnih 10 dni in sem zelo zadovoljna z njo. Če imaš npr. budilko naštimano za ob 6.30 h, ti začne čisto medlo svetiti pol ure prej in potem do 6.30 h pričara že pravi sončni vzhod. Potem pa še začnejo ptički peti (ali pa kakšen drug prijeten zvok) in ko odpreš oči, se res prav nasmehneš v nov dan
smile-1.gif

Meni je lučka zelo všeč, poleg tega ima še dober radio, različne stopnje svetlobe si lahko nastaviš in lahko jo uporabljaš tudi za branje. V glavnem, ni mi žal, da sem si jo kupila.

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
jaz vstajam ob 4.55, ženička, ko to zahteva naš mladič, nekje med 6.45 in 7.30.

si ne predstavljam, da bi moral s tem kvazi soncem zbuditi celo spalnico... nokia in ascending sta prav tako učinkovita. neglede na slogan ne čutim posledic...

v soboto in nedeljo, ko nokia počiva pa me zbudijo tapravi ptički, ne pa nekaj umetnega v mp3 obliki
wink-1.gif

če pa se že o elektronskih gidget-gadget zadevah za bujenje pogovarjamo... kaj vem, raje kot sonce bi imel vakuum črpalko, pa da mi ga zjutraj prične vlečt... ni ga čez boljši začetek dneva kot je orgazem
wink-1.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik Cavalierka pravi:
Potem pa še začnejo ptički peti (ali pa kakšen drug prijeten zvok) in ko odpreš oči, se res prav nasmehneš v nov dan
smile-1.gif

Yeah right
grin1.gif

Pol pride pa še princ na belem konju?
tongue-1.gif