Frend kupuje nov televizor in me prosi za nasvet. Ker sem že 10 let na projektorju, nimam pojma kaj je trenuto ok in kaj ni.
Večinoma kak Netflix in Youtube, gledanje podnevi in ponoči.
Izbira med Philips 55PUS7855
in Samsung QE55Q60TAUXXH
Kar sem prebrskal internet, naj bi bil Philips boljša izbira, za Samsunga pravijo, da ima kar probleme z motion blurom, pa tudi zvok naj bi bil prazen.
Po drugi strani pa ima Samsung nek indeks kakovosti slike praktično 3x višji kot Philips..
Kako problematičen je burn in na QLEDu pri gledanju istega kanala po 5-6 ur dnevno?
Kaj drugega za podoben denar in velikosti, ki bi bila boljša izbira? Ali je pač vse isti šmorn za ta denar?
Hvala
Večinoma kak Netflix in Youtube, gledanje podnevi in ponoči.
Izbira med Philips 55PUS7855
PHILIPS 4K UHD 55PUS7855/12 LED LCD Smart TV sprejemnik
4K UHD LED Android TV Gledanju dodajte nove dimenzije. Ta Philipsov pametni televizor ima vgrajeno Alexo, zato ga lahko upravljate z glasom.
www.bigbang.si
in Samsung QE55Q60TAUXXH
SAMSUNG 4K UHD QLED QE55Q60TAUXXH Smart TV sprejemnik
SAMSUNG 4K UHD QLED QE55Q60TAUXXH Smart TV sprejemnik prinaša novo generacijo gledanja!
www.bigbang.si
Kar sem prebrskal internet, naj bi bil Philips boljša izbira, za Samsunga pravijo, da ima kar probleme z motion blurom, pa tudi zvok naj bi bil prazen.
Po drugi strani pa ima Samsung nek indeks kakovosti slike praktično 3x višji kot Philips..
Kako problematičen je burn in na QLEDu pri gledanju istega kanala po 5-6 ur dnevno?
Kaj drugega za podoben denar in velikosti, ki bi bila boljša izbira? Ali je pač vse isti šmorn za ta denar?
Hvala