Peticija: Nujno potreben nov smiley

Peticija: Sem zato, da nam Admin & co. ubode novega smajlija;

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
V eni temi smo se že pred meseci potegovali za pridobitev novega smajlija, pretepaške legende brez ene praske,
da bi lahko kakemu swifthead-u pripopali enga Norris-a. In ker je malkom človek ki ne odneha sem se po parih mesecih
odločil da spet probamo! Našel ga je Kinmond aka. Kuntakinte aka. mX's; kinderjajčka
grims-1.gif

Torej smajli za katerega se potegujemo
norris.gif

In ker danes nič ni zastonj, bi recimo žrtvovali tega modela;
tongue-1.gif

Torej podpiši se tukaj če bi rad v prihodnje popal
norris.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
glede na to, da sem tudi sam izrazil podobno mnenje, leti tudi name.

dobro vem kaj je fora... ampak tale mi je popolnoma bedna...

veliko je smajlijev, ki so veliko bolj uporabni, veliko primernejši, pa jih ni. zakaj ne bi naredili peticije oz. ankete, kaj bi bilo bolje imeti - dodaten pack smajlijev, ali pa tale Chuchko...

ne vem koliko časa se že prosi za smajlija, ki bruha, pa ga ni... pa bi bil full uporaben, glede na to, kakšni debilizmi se vse na tem forumu dogajajo med drugim...

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
glede na to, da sem tudi sam izrazil podobno mnenje, leti tudi name.

dobro vem kaj je fora... ampak tale mi je popolnoma bedna...

veliko je smajlijev, ki so veliko bolj uporabni, veliko primernejši, pa jih ni. zakaj ne bi naredili peticije oz. ankete, kaj bi bilo bolje imeti - dodaten pack smajlijev, ali pa tale Chuchko...

ne vem koliko časa se že prosi za smajlija, ki bruha, pa ga ni... pa bi bil full uporaben, glede na to, kakšni debilizmi se vse na tem forumu dogajajo med drugim...

pa enga smajlija ko joka, da ga bos lahk nalepu ob tvojih cmeravih izpovedih

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Jaooo, rasa s kmetov!

Ma te pa nič no! Te pa pač nebote meli. Mislim če ti je za nekaj vseeno, zakaj pol nebi pustil drugim da majo?
Sej pa če bo smajl tam nekaj v kotu, nikjer ne piše da a moreš uporabljat. Finta je, da zbudnli ste se 3je, da kao niste
zato (nevem zakaj človek nebi bil zato), 43 pa jih je glasovalo da si ga želi.
norris.gif

Zdaj očitno no ni neka statistika, ampak nek pokazatelj, da trje talenti se vedno najdejo. Ali? 3:43 je malo čuden rezultat, vsaj meni.
norris.gif

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.999
-373
113
sej to je za zafrkancijo, sej ni namenjen neki strogi uporabi!

al pa... če bo kdo grozil al pa bil kej pameten, mu rečeš, "kr z njim se zmen... (tukaj je slikca od chuck norissa)!!!"