pes in markiranje avta

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Imam problem.
Psi imajo vsi navado, da označujejo svoj teritorij z urinom. Ne bi bilo problema, če se ne bi spravljal na moj avto.
jezen.gif
Najraje ima pa ravno del, ki je najbolj občutljiv na rjo - zadnji blatnik in feltna.

Pozna mogoče kdo kakšno rešitev (razen eliminacije psa), ki bi prišla v poštev. Mogoče kak sprej, ki bi psa odganjal od avta in markiranja le tega. Naučit ga naj to ne počne tudi ne bi pomagalo, ker je star že 50 človeških let.
grin1.gif

B81

22. jul 2007
37.075
10.578
113
@avtor

Naš je kuri vzel jajce, jo strl in pojedo. Smo mu dali noter popra in soli in je nehal, ko je probal
grin1.gif

Tudi sosedove kure je davil, pa smo v eno crknjeno dali el. pastirja, da ga je malo streslo. Tudi to je nehal delat.
Tak da ni vrag, da se ne bomo še zate kaj spomnili
grin1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Nič lažjega. Nastaviš mu čudenčevapčič.
...in odpujsaš domov.....

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Se bom malo prištulil k temi.
A ima kdo kakšen recept, kako odvaditi mačke, da bi srali okoli bajte (stardecova metoda z lopato ali čudnimi čevapčiči zaradi očitkov ostalih družinskih članov žal ne pride v poštev)? Ker to pa smrdi za popizdit.
Lahko je tudi takšna rešitev, da maček slučajno poje čudno rastlino in potem "malo zaspi."

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
vidim, da maš psa ... a pozna ukaz UBIJ :rolf:

zdej pa resno: pejt v Zootic, majo učinkovit sprej, pa boš našprical okrog bajte, pa jih ne bo

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Nič ne nuca to. jaz sem šprical, pa so glih tako scali. So mi v trgovini rekli, da naj vse okol bajte operem, da bo vonj izginil, pa sem cel dan z kirharjem pral, pa ni blo pol nič bolš. So glih tako scali.
Še najbolj nuca lopata.

Baloo

Pripravnik
2. nov 2007
938
0
16
Mi smo sprobali vse, od raznih sprejev do rastlin, k naj bi odganjale mačke, pa ni nič pomagalo....šele ograja okrog hiše je zalegla.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kakšno ograjo pa ste postavili, da mačke niso mogle preko? 10m goli beton?

Drugače pa imamo mi tudi mačke na vrtu, hodijo tudi f00kat v drvarnico. Pa smo vse luknje zadelali in so začele pri ostrešju not hodit, za znoret v glavnem. Ko se vsere na vrtu, pa vohaš drek še par mesecev
tongue-1.gif
Pa kaj hudiča jejo tile potepuški mački? Greznico?

Smo kupli neki šprej, nič pomagalo, pol ene zelene ploščice smrdeče, v stilu dišeče smrekice za mačke
grin1.gif