Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Mene pa zanima, kako začinite (oz. pripravite) perutničke, ki jih imate namen spečt na žaru? Zadnjič sem jedel na enem pikniku ful dobre perutničke, vendar pek ni hotel izdati recepta, kako jih začini...
Mene pa zanima, kako začinite (oz. pripravite) perutničke, ki jih imate namen spečt na žaru? Zadnjič sem jedel na enem pikniku ful dobre perutničke, vendar pek ni hotel izdati recepta, kako jih začini...
Šala mala Pri nas gre to takole: Najprej perutničke dobro operem in jim porežem vrhne dele, ki so dejansko neuporabni, na žaru pa zavzemajo prostor in zato jih je težko obračat. Lahko se zgodi, da že pri mesarju dobiš obdelane, to je še boljše. Potem pa se zadevščino posoli, popopra, za moje pojme ne sme manjkat obilica česna v prahu, rdeča paprika. Če peče je OK, če ne peče pa še gre gor še čili. Ma da mal peče Pa seveda sveže nasekljan rožmarin z balkona. Vseskupaj potem takole pripravljeno zaprem v en pisker, dodam še malo olivnega olja in pustim par ur počivat v hladilniku. Pol pa akcija...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.