Pena v spreju

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Ali obstaja nekaj takega kot je purpen, vendar;
- je odstranljivo
- ni el.prevodljivo
- ne poškoduje našpricane površine?

Par plastičnih delov s konektorji je na kupu in mi ropota. Pa bi s čim takšnim našprical, da se vse to skup mal zafila.
17758-icon_confused.gif

Vbistvu NElepljiv purpen:))

Če ne bom pač navadno peno/spužvo natlačil...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
nisem pomislil na njega.
Prvo sem se te pene spomnil.

Sam bo šel silikon stran s plastike??

Sem se pa sedaj še spomnil, da bi za zečetek lahko probal z vročo pištolco, ki greje "silikonske" palčke:) To imam doma, pa lahko mal probam.

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Citat:
Uporabnik Fusion pravi: Sem se pa sedaj še spomnil, da bi za zečetek lahko probal z vročo pištolco, ki greje "silikonske" palčke:) To imam doma, pa lahko mal probam.
Ali to misliš termoplastično lepilo?

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.457
9.758
113
EU
Izgleda da res to misli. Imel bo od vročine raztopljene konektorje. On pa se boji, da se lepilo prime plastike.
hysterical-1.gif

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.536
72
48
Kranj
Citat:
Sem se pa sedaj še spomnil, da bi za zečetek lahko probal z vročo pištolco, ki greje "silikonske" palčke:) To imam doma, pa lahko mal probam.
Če to rabiš za v avto ne bo dobro.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ja, govorim o tej hobby pištolci http://www.lovecnacene.si/upload%2Fproducts%2F1815%2F5%2F4307465.jpg
palčke imam iz bauhausa (ne vem če so kaj boljše, kot priložene) in mi v avtu pod armaturko že skoraj eno leto drži plastično škatlico z vezjem
wink-1.gif

Tko, da ne vidim zakaj mi ne bo držalo tudi tega sedaj.
Glede kontkaov sem imel v mislih, če bi uporabil peno, ki bi se razlezla povsod. S pištolco bom pa lahko zelo natančen in bom "piknil" samo na kritičnih mestih.;)

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.536
72
48
Kranj
Če ti drži potem naredi. Jaz sem s tem nekaj prilimal v prtljažniku pa je na poletni vročini vse stran padlo.