Definitivno do gorgonzoline omake gre use, tm se pa stvar neha. CBB that's the point
Mislim da gorgonzolina omaka gre na šampinjone, zato ker nimajo okusa.
Gorgonzola je nažalost preveč aromatična, spolh pa za na grdobino, ki je nežnejša od od najnežnjejšešešše 16 let stare češplice
(legal, maybe)
Grdobina, je lepotica med ribami, glava v župo, se ji noben ne more upret, repk pa kot si želite.
Moja največja je imela preveč kil za pošten piknik.
lp D
Mislim da gorgonzolina omaka gre na šampinjone, zato ker nimajo okusa.
Gorgonzola je nažalost preveč aromatična, spolh pa za na grdobino, ki je nežnejša od od najnežnjejšešešše 16 let stare češplice
(legal, maybe)
Grdobina, je lepotica med ribami, glava v župo, se ji noben ne more upret, repk pa kot si želite.
Moja največja je imela preveč kil za pošten piknik.
lp D