PCMCIA

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Ne se smejat, če sem v temo brcnil, a zelo prav bi mi prišla taka kartica, ki bi ven odpeljala TV out.

Zakaj?

Ker je BB na internetu, radi pa malo pogledamo vse skupaj in ker tale ACER Travelmate 2420 nima TV izhoda, sem pomislil, če mogoče obstaja v taki obliki ali pa kako drugače, da bi "spojil" s televizijo. Grafična je integrirna na plošči in verjetno ne bo nič.

Če DA, potem prosim kakšen link, če ne, ne se preveč
hysterical-1.gif

Kdor ne vpraša ne ve.press
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
A ti manjka v naslovu, PCMCIA so kartice za v laptope
wink-1.gif

Sicer pa, glede na to, da tvoja grafična kartica na prenosniku nima TV-outa, bi se najbrž dalo speljat sliko preko tv-tunerja, ki bi imel VIVO (video in, video out). Obstajajo tudi taki za na usb, če imaš še kakega frej.
Naj bi se dalo, ampak sam tega še nisem počel, tako da ti konkretnega modela ne morem svetovat... imam samo enega v stacionarnem računalu, pa ga nism nikoli v tem smislu uporabljal.

lp
Peter

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Tale stvar izgleda cool.

Samo ne vem, kam naj št 1 vklopim in št.2, notebook ima samo moder izhod (15 pinski) za priklop zunanjega monitorja.

300px-VGA_port.jpg

282552-to.jpg

Priponke

• 282552-to.jpg
    282552-to.jpg
    47,2 KB · Ogledi: 228

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Priklopiš na tisto kar je označeno z puščico 2.
Predstavljaj si, da imaš navadni računalnik, gor priklopljen monitor... in to škatlico daš vmes, torej ne monitorja direktno v računalnik ampak monitor v škatlico in škatlico v računalnik.
Puščice 1 ne rabiš pa nimakor priklapljat, ker ima laptop že "vgrajen" monitor, razen če bi hotel imeti še en monitor.

Lp

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
A ti je tisto, kar sem ti predlagal, predrago? Tole, kar si ti nalimal, ni za to kar ti rabiš. Če te prav razumem, bi rad gledal sliko na TV aparatu, namesto na monitorju. Poglej, če imaš slučajno S-Video izhod na računalniku. Mislim, da lahko tudi na ta način gledaš sliko na TV aparatu. Nisem pa še probal.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
jst sem uporabljal tole http://trgovina.partners.si/product_info.php?products_id=2746 sam sem potem kr nazaj vrnil, ker mi ni blo všeč.
za kak bb pogledat in za nezahtevne tut za filme gledat je zadeva kr vedu. če si pa mal pikolovski na sliko potem, pa to ni več dober. recimo v 16:9 sliki se je na črnem robu vidlo neke vertikalne črte, pri kakih švenkih v filmih je slika mal cuknla. ampak to sem opazil jst in me je zelo motlo, punca tega sploh ni opazla, dokler ji nisem omenil in nje še vedno ni motlo.

so pa v tej trgovini zlo prjazni, so mi vrnli denar brez vprašanj in komplikacij.