Kupil sem omenjen adapter, pa ne znam zadeve spraviti v pogon. Gre verjetno za neko kitajsko zadevo, ker na škatli ni omenjena nobena znamka.
Skratka, stvar vstavim v PCMCIA režo in vse kar se zgodi je to, da na kartici zasveti rdeča lučka s črko F (zelena lučka s črko L se ne odziva). Winsi (Vista) sploh ne odreagirajo, če poženem "Dodaj strojno opremo" ne najdejo nič.
Zraven je priložen CD z driverji, vendar mi Winsi ne sprejmejo nobenega. Šlo naj bi za neko zadevo od Oxford Semiconductor, bolj natančno za čip OXCB950. Na njihovi strani ne najdem nič pametnega, razen nekih driverjev za PCI kartico.
Se je kdo že kdaj ubadal s čim podobnim? Ima kdo kakšno drugo preverjeno rešitev (beri drugi HW), da se niti ne ubadam s tem?
Zraven je priložen CD z driverji, vendar mi Winsi ne sprejmejo nobenega. Šlo naj bi za neko zadevo od Oxford Semiconductor, bolj natančno za čip OXCB950. Na njihovi strani ne najdem nič pametnega, razen nekih driverjev za PCI kartico.
Se je kdo že kdaj ubadal s čim podobnim? Ima kdo kakšno drugo preverjeno rešitev (beri drugi HW), da se niti ne ubadam s tem?