PC - se splača ?

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Pomoje ne. Kaj boš, ko bo kaj crknlo?

+

- plata je ziher boga s slabim chipsetom in premalo usbji
-rami so pri nas že tak poceni, pa tu not ziher niso oczji ali kaj podobnega
-za disk tud ne veš, če ima 16 mb predpomnilnika...
-grafa ima skoraj ziher pasivno hlajenje in te se pogostoje kvarijo, pa spet lahko rečem, da ni neka dobra firma(asus, xpertvision...)

več pa bojo lahko povedli uporabniki chilli grinov

lp

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
140 proc + 210 diski (Caviar GP (WD5000AACS) 500GB,16MB, SATAII) + 150 grafa (gainward,aktivna, imam dobre izkušnje z gainwardom )+ 75 rami (musckin) + 50 plata (asus) + 30 dvd+50 ohišje z napajalnikom = 655 eur

vse na mimovrste, pa se da dobit pri nas še občutno ceneje. Tu sem povzel cene, ker lahko vse pri njih naročiš in dobiš ko komplet. Vglavnem ni skakanja okoli..

Se splača??
smirk-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Ja, maš prav. Pa se mi je zdelo, da sem na nekaj pozabil. hehe

Ja skupaj z visto je vsekakor mamljiva in dejansko dobra ponudba. Za taki denar.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
asus vintage: 107
cpu: 146
ram: 66
gpu: 90
hd: 200
dvd-rw: 24
------------------
pa si se vedno pod 650€ mpc brez popusta

odgovor je torej, ne

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Sem bil ravno vceraj v BB in imajo trenutno veliko ponudbo racunalnikov, ki so boljse konfiguracija, pa se dalec ni treba.

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Sem bil ravno vceraj v BB in imajo trenutno veliko ponudbo racunalnikov, ki so boljse konfiguracija, pa se dalec ni treba.

BB? To misliš Big Bang oz BOF?

Naj ti nekaj povem o njih. Kupim tam LG LCD monitor. Delal je točno 2 meseca, potem crknil, pač se zgodi. Nesem k njim nazaj (tako imajo napisano v garancijski izjavi). Oni so čisto korektno vzeli monitor in mi rekli, da bo do konca tedna popravljen. To je bilo 20.2.2008. Njihov servis je VICOMA iz Ljubljane.

Čakam do konca tedna, jih pokličem in povprašam kakšno je stanje. Povedo mi, da nimajo nič informacij in da bodo poklicali servis VICOM. Pokličejo me nazaj in povedo, da na servisu nimajo USMERNIKA za monitor. Jaz sem samo nasmejim in rečem Ok, bo pa drugi teden. Pa čakam na drugi teden, zopet kličem, spet povedo, da nimajo USMERNIKA za monitor. Takrat mi pa res vzdigne pokrov in rečem Big Bangu s kakšno ******* firmo pa imajo oni opravka kot servis. Mislim da v 14 dneh nimajo osnovnega dela pri monitorju je tako, kot da bi šel zdajle na Renaultjev servis in bi rekel, da rabim zavorne ploščice za navadega Clia, oni pa bi rekli jih nimamo čakajte 14 dni. To še ni vse!

Danes je točno 1 mesec, kar je monitor na servisu pri VICOMI in veste kaj je novega, ŠE VEDNO nimajo USMERNIKA. Ta VICOMa je eno navadno šalabajzersko podjetje, ki škodi samo BIG BANGU. Drugi teden grem direktno do vodje BIG BANGA in mu predstavim celotno zadevo. Jaz vem, da imajo 45 dni časa za popravilo, ampak da nimajo osnovne stvari na servisu, enega usmernika in da ga nimajo 1 mesec je pa preveč.

Skratka moja izkušnja z BIG BANGOM ... nikoli več, pa čeprav niso direktno oni krivi, imajo pa zato takšen pogodbeni servis s katerim imajo same težave.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Narobe razmisljas, Big Bang nima nic s tem, da bi jih bil upravicen nadirat, poleg tega si pa ze sam ugotovil, da imajo 45 dni casa, to jim omogoca zakon. Ko sem jim jaz nesel nazaj PSP konzolo, jim po 36 dni pisem mail, kje je konzola in zakaj me noben nic ne obvesti in sem dobil jasen odgovor; .....po zakonu je 45 dni...bla,bla...In se lahk samo obrises, ker imajo prav. Nima BB rezervnih delov, ni BB uvoznik, itd, ce bi se ze rad sprostil, moras iti na servis, kjer bi naj bil tvoj monitor.

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Mislim da nisi dobro prebral. Jaz sem napisal, da je bil BB korekten ampak do so sami krivi, da imajo takšen servis. Servis je pač njihov pogodben in z njim imajo težave. Nisem edini, ki se je pritožil čez njihov servis, z njim imajo baje sami hude probleme (to so informacije znotraj BB).

Na servis sem jih že klical in so totalno zgubljeni. Jaz sem se oglasil samo na temo, da je pač v BBju cena ugodna. Jaz osebno pri njih ne bom več kupoval takšne stvari.Raje bom šel direktno do uvoznika in serviserja (recimo v primeru LG je to tudi Comtron) in kupil brez "posrednika".

simon_m34

Fizikalc
25. jul 2007
471
27
28
44
MB
pa tudi na servis vicomo se zastonj jeziš ker niso oni krivi, problem je lg nasplošno, ker enostavno ne dobavi rezervnih delov, kar pa tebe kot kupca itak ne zanima, mogoče edino naslednjič premisli glede nakupa (sploh pa če boš kupoval kdaj nov lcd tv, plazmo, dvd predvajalnike, recorderje,...)

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
malo še počakaš pa dobiš novega. jaz sem nov telefon imel na servisu 2x po mesec pa pol v roku pol leta. pa sm se zaklel da telefona te firme ne kupim več. da sm dal za njega 700€ bolje, da ne omenim.
crazy1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
To si mel samo smolo s tytnom. Jaz sem mel do p3600, 4 različne telefone s touchscreenom.Vsi so bli brez garancije in delali brez težav, tako da sem jih lahko dalje prodal. Evo, pa nabavim p3600, nov, 2 leti garancije in se mi je po 2 tedni razlil touchscreen sam od sebe. Aparat je že na servisu, samo bo trajalo, ker dobavitelj za CHS, vedno nekaj zavlačuje in zamuja. Tak, da bom še mogo počakat, da dobijo zaslone in popravijo. Smola pač. jebat ga...

Pa zaradi tega se ne mislim odpovedat HTCjem.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
baje nena chs popravlja pod garancijo ampak pošljejo v tujino na servis. tam pa so zelo površni in počasni. pričakuj da boš dobil nazaj po 44ih dneh. ali pa kr novega po 45ih.
smirk-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Ja, če je kaj hardwerskega, razen zaslona in podobnega, pošljejo v tujino. Počasni najbrž so v tujini ,kr majo gužvo, da pa bi bli površni?!? Kak lahko to rečeš? Upam, da ga čimprej dobim, bemti. Pa, ko bi me le obveščali, da so zaj to naredli, da so ga danes poslali v tujino itd...

Sicer pa OFFTOPIC. Nem več...

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
naprave ki so pod garancijo nesmejo na chs-u popravljat. gre direkt v tujino. to da so površni pa so mi sami povedali na chs-u. no, pokliči pa vprašaj kak je.
wink-1.gif