Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Sem bil ravno vceraj v BB in imajo trenutno veliko ponudbo racunalnikov, ki so boljse konfiguracija, pa se dalec ni treba.
BB? To misliš Big Bang oz BOF?
Naj ti nekaj povem o njih. Kupim tam LG LCD monitor. Delal je točno 2 meseca, potem crknil, pač se zgodi. Nesem k njim nazaj (tako imajo napisano v garancijski izjavi). Oni so čisto korektno vzeli monitor in mi rekli, da bo do konca tedna popravljen. To je bilo 20.2.2008. Njihov servis je VICOMA iz Ljubljane.
Čakam do konca tedna, jih pokličem in povprašam kakšno je stanje. Povedo mi, da nimajo nič informacij in da bodo poklicali servis VICOM. Pokličejo me nazaj in povedo, da na servisu nimajo
USMERNIKA za monitor. Jaz sem samo nasmejim in rečem Ok, bo pa drugi teden. Pa čakam na drugi teden, zopet kličem, spet povedo, da nimajo
USMERNIKA za monitor. Takrat mi pa res vzdigne pokrov in rečem Big Bangu s kakšno ******* firmo pa imajo oni opravka kot servis. Mislim da v 14 dneh nimajo osnovnega dela pri monitorju je tako, kot da bi šel zdajle na Renaultjev servis in bi rekel, da rabim zavorne ploščice za navadega Clia, oni pa bi rekli jih nimamo čakajte 14 dni. To še ni vse!
Danes je točno 1 mesec, kar je monitor na servisu pri VICOMI in veste kaj je novega, ŠE VEDNO nimajo USMERNIKA. Ta VICOMa je eno navadno šalabajzersko podjetje, ki škodi samo BIG BANGU. Drugi teden grem direktno do vodje BIG BANGA in mu predstavim celotno zadevo. Jaz vem, da imajo 45 dni časa za popravilo, ampak da nimajo osnovne stvari na servisu, enega usmernika in da ga nimajo 1 mesec je pa preveč.
Skratka moja izkušnja z BIG BANGOM ... nikoli več, pa čeprav niso direktno oni krivi, imajo pa zato takšen pogodbeni servis s katerim imajo same težave.