Ne gre bootat z diska.
Ustavi se pri napisu Booting CD:
S CD-ja se boota : UBCD4WIN, F-Secure Rescue CD, RIPLinux, ... in delajo brez opaznih problemov
Sem mislil, da je kaj z boot sektorjem na disku narobe in dal FIXMBR, FIXBOOT,...
(ko laufa sistem s CD, se vsebina trdega diska vidi, čeprav nisem šel v detajle, torej slike in programe odpirat)
Torej po FIXMBR je razlika, da pri boot-u z diska pokaže nekaj (4) čudnih znakov (tam takoj spodaj, kjer se piše "Press any key to boot CD", če bootaš Windows CD, ali recimo LILO itd).
Pa kaki znak zgoraj izgive (spisek PC naprav).
Sem probal komponente odklopit, ampak potem je šlo na slabše:
- po bootu nekaj čudnih znakov, potem pa random znaki in barve po celem ekranu
malo pozneje:
- ne vklopi se spljoh
Kaka ideja ?
Zanime me bolj v smislu, kaj lahko obdržim in kaj takoj vržem stran.
Dodaten info:
čist prvi test v Memtest-tu (del RAM-a pod 1M) se malo zatakne za 5 sekund na nekje 30%, potem spet pri 55%, nato pa gre skoz normalno (nekaj minut, več nisem pustil).
Kontakte sem "pretresel", zgleda da ni to.
Ustavi se pri napisu Booting CD:
S CD-ja se boota : UBCD4WIN, F-Secure Rescue CD, RIPLinux, ... in delajo brez opaznih problemov
Sem mislil, da je kaj z boot sektorjem na disku narobe in dal FIXMBR, FIXBOOT,...
(ko laufa sistem s CD, se vsebina trdega diska vidi, čeprav nisem šel v detajle, torej slike in programe odpirat)
Torej po FIXMBR je razlika, da pri boot-u z diska pokaže nekaj (4) čudnih znakov (tam takoj spodaj, kjer se piše "Press any key to boot CD", če bootaš Windows CD, ali recimo LILO itd).
Pa kaki znak zgoraj izgive (spisek PC naprav).
Sem probal komponente odklopit, ampak potem je šlo na slabše:
- po bootu nekaj čudnih znakov, potem pa random znaki in barve po celem ekranu
malo pozneje:
- ne vklopi se spljoh
Kaka ideja ?
Zanime me bolj v smislu, kaj lahko obdržim in kaj takoj vržem stran.
Dodaten info:
čist prvi test v Memtest-tu (del RAM-a pod 1M) se malo zatakne za 5 sekund na nekje 30%, potem spet pri 55%, nato pa gre skoz normalno (nekaj minut, več nisem pustil).
Kontakte sem "pretresel", zgleda da ni to.