Tudi instant top up preko NLB ne dela. Cel teden sem poskusal prenesti denar iz NLB racuna na paypal account preko instant top up serevisa (Trustly) ki mi je vsakic ko sem pravilno izbral banko, vnesel vsoto, username, OTP geslo, javil unknown error. Veckrat sem kontaktiral paypal in Trustly in sem potem dva dni nazaj opazil da so resili ta problem tako da so zbrisali NLB iz paypal liste top up podprtih bank (!?).
Tako da, ce imate NLB racun ni vec moznosti da nakazete denar na paypal account. Jaz bi ga mogel nakazati da naradim refund, ker sta mi paypal in ebey trgala transaction fee iz paypal balanc-a In ceprav imam linkan master card in viso jih zal ne morem uporabljati za ta namen (paypal policy).
Omenjena je sicer moznost da se nekako manualno, tudi preko trustlyja nakaze direkno denar na paypal account, torej ta opcija naj bi bila izvedljiva preko menu-ja (Add funds). Problem je pa ve tem da je ta menu izginl ko je paypal spremenil design web site-a.
Paypal pa trenutno nima nobenih idej kako naj mi pomaga. Oz.ce ne dela Trustly, ta problem imajo vsi Europejci ker pay pal omogoca nakazilo samo iz US bank accounta (ki ga pac nimamo vsi).