Pattex express fix.. je že kdo uporabljal?

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Zanima me kok je resnice v temu..Baje v 5tih minutah prime?
Montiral bi pa iverko 1.5m dolgo 18 debelo oz. obešalnike za obleko.. Mislite da bi držalo??
saj bi vrtal samo je stena iz knavfa

Vrsho

Pripravnik
28. jan 2008
633
4
16
41
Šentvid pri Ljubljani
Obišči stran
Najbolš bo da uporabiš posebne vložke za v stene iz knaufa. Sam imam izkušnje z vložki in vijaki proizvajalca Mungo in so ok.

Izgledajo podobno kot tale:
947d4b8005db70a20a7f479a3f2a8203.jpg

S Pattexom in podobnimi izdelki pa žal nimam izkušenj.

scott

Pripravnik
1. sep 2007
405
1
18
Jaz sem s Pattex super fix prilepil vse hrastove prage na vratih po hiši, pa odlično držijo. Samo ni express.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Pa naj bo še kako močno lepilo, ti vijakov ne moreš nadomestit. Ne igraj se s tem lepilo, ki se bo čez kak mesec odlepilo in bo padlo na koga...Sploh ko boš obesil več plaščev, pa naj se še kakšen bik malo prime gor...

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Jaz tudi menim, da lahko uporabiš Patex, ampak uporabi še vijake za knauf.
Pač - celo steno namažeš s Patexom, pritisneš ob zid in dodaš pod vrhom še tri knauf vijake.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.967
1.850
113
to lepilo je res dobro, verjetno bi držalo, ampak jaz ne zaupam tem lepilom kaj preveč pri resnih zadevah in vseeno še rajši kaki vijak not ruknem

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
Pri reklami bodite pozorni kako na gosto so linije lepila, sedaj če gledamo teorijo da se lepilo posuši v nekaj sekundah "kao" ne vem kakšna je potem prva linija ki je bila namazana, saj je verjetno moralo miniti kar nekaj minut predno vse tiste linije narediš, sploh pi taki hitrosti kot je prikazano v reklami, po drugi strani sem pa skoraj prepričan da bi skoraj vsako silikonsko lepilo držalo to kar prikazujejo v reklami če bi namazal tako na gosto in debelo. Torej zame je reklama prodajanje buč. Sam vem da se bom patexa izogibal. Sem enkrat kupil podobno lepilo drago ko sam hudič, držalo je pa ravno toliko kot vsako drugo, potem kupim "silvertejp" ki naj bi bil kao boljši ker je od patexa, spet nateg, trga se čist čudno, ko da ne bi imel vlaken notri, drži pa le na lepo očiščenih površinah, dočim sem imel nekega na katerem ni nič pisalo, sem samo na grobo z roko obrisal in prilepil pa je držalo ko .... in tudi trgal se je lepo kot je treba.

Skratka pred nakupom patexa preverim, če je možno kupit kaj drugega.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik x5x pravi:
Zanima me kok je resnice v temu..Baje v 5tih minutah prime?
Montiral bi pa iverko 1.5m dolgo 18 debelo oz. obešalnike za obleko.. Mislite da bi držalo??
saj bi vrtal samo je stena iz knavfa

To je bolj za ljudi z zdravo pametjo,to pomeni da se stem da marsikaj limat,ampak to je recimo zakljucna letev pri tleh ali kaksne podobne zadeve,ne pa da ti bo lepilo drzalo neke visece predmete.