Partition magic 7.0 in sesutje WinXP

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Na XP mašini sem delal merge particije z PM 7. Ko je delal mi je javil nek error 19, nato je restartal. Sedaj se windowsi ne postavijo več. Uvodni zaslon z logom WinXP se pokaže, nato BSOD, ki je tako hiter, da ga ne morem prebrati, nato se računalnik rebootne. Ko se spet zažene, sprašuje po načinu zagona - safe, normal.... Ampak noben ne dela.
Knoppix prikaže obe particiji z datotekami... What to do?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Ce so podatki na disku vazni bo treba na nov disk instalirat XPje in naknadno resit datoteke. V nasprotnem primeru pozeni repair.

si pred mergeom postimal direktorij?

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Hvala bogu, da sem zbekapiral.
V glavnem zaenkrat mi kaže dobro - v Recovery Console sem pognal fixboot, fixmbr in stari dobri chkdsk... Windowsi so se mi sedaj postavili in trenutno dela PowerQuest DriveMapper in upajmo, da bo šlo ok do konca.

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Da izkoristim temo, katerega partition managerja priporočate za visto x64?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.982
6.994
113
Če se ne motim, partition magic ni več aktualen program. Zadnja verzija je par let stara.

Kak je že ime tistega novega programa...pa lih danes sem ga dol počil..mislim da je nek paragon partition manager.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.982
6.994
113
Acronis meni ni delal, ker sem imel čipovje, za katerega še nima podpore. Enako ko mi ni delal Acronis True image verzije 10. Šele 11 ima to podporo in pomoje je enako pri disk directorju, ko bo prišla verzija 11...bo pa podpora.

Evo..sem našel.

http://www.partition-manager.com/