Parkovni traktor

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
Ta, ki je sedaj v pogonu (kupljen rabljen za 500€) bo letos skoraj ziher sredi sezone izdihnil ker so bili z njim že lansko leto problemi predvsem z volanom ker so zobniki požrti in ne zavija v levo vzrok luknje od kopanja psov. Pa mašina je hrupna ko od tanka.
Skratka ne splača se ga popravljat ker se je rabljenega dobilo za 500€.
Za 1000 m razgibanega terena in brega. Plačam nekako 1000-1300€ za novega. Ni treba, da ima miljontavžnt opcij. Dobro bi bilo da ima koš ker zdajšni ima stranski izmet in nekako ugotavljam, da se tista pokošena trava valja potem celo poletje po travniku in se je ne da pograbit ker je prefino pokošena. Lahko je kombo obojega nebi blo nč narobe.
Še kaprica nebi rad rdeče barve, ker je nekako ne maram.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Kaj kvalitetnega za ta denar ne pričakuj
rolleyes-1.gif

Jaz sem imel prej Murray, sedaj imam Husqvarno CTH 191.... pa še ta ni neka huda kvaliteta
crazy1.gif

ampak jaz kosim hektar in pol
grin1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
Mah za tistih 1x na teden bo že zdržal par sezon za tolk dnarja.
Kvaliteta se pa kao začne pri 5000€ saj tako mi je danes komunalc reku ampak je v isti sapi rekel pa tud kvalitetno stanejo rezervni deli.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ja deli pač nekaj stanejo, meni je pa bolj važno da se jih SPLOH dobi
tongue-1.gif

drugače pa 1000 m2 ni glih neka huda kvadratura za kosit, na tvojem mestu bi vzel eno boljšo tamalo samohodko

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Kaj je že tista trgovina v Brezovici pri LJ???? Trgovina Rotar !!!! Mislim, da imajo full velik rezervnih delov. Sam sem iskal neko "glupo" gumico za kosilnico. V nobeni trgovini je nisem dobil. Pokličem Rotar... povem.... (sem si printal in neta katalog rezervnih delov) številko dela.... čez eno uro že imam. ( pa nisem iz LJ)
Hočem povedati, da je dobro se z njimi posvetovat, za katere kosilnice vse imajo rezervne dele. Pa tudi o kvaliteti bi znal velik povedat. Vsaj meni so....