Parkiranje v Benetkah

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.499
122
63
Ma kdo kake *poceni* izkusnje ? Nazadnje sm placu okoli 30 eur za cel dan.

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.519
14
38
37
Dolenjska
Če imaš čoln verjetno ne bo težav.... :p
sorry za off
smile-1.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Jah poceni pa Benetke žal nekako ne gre skupaj. Sam sem vedno parkiral v garažni hiši (tisti ki je pri avtobusni na desni)...je bilo pa 20 eur/dan predlani. Mogoče kje v Mestrah pa se potem z busom vlakom zapelješ čez samo potem si mogoče spet tam tam. Ne vem jest pravim če že dam toliko in toliko za bencin,toliko in toliko za kej pojest in popit...pa naj bo še garaža toliko in toliko, sem vsaj bolj miren, čeprav moraš ključe v avtu pustiti in ga ponavadi najdeš čisto nekje drugje kot si ga pustil parkiranega.
rolleyes-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Garazna hisa je na desni od avtobusne postaje, ampak sta dve, ena ima cel dan nekaj cez 20eur, tadruga cez cesto ima pa ceneje se mi zdi pa kljucev nikomur ne dajes.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Parkiraš na Lido di Jesolo pa greš z vaporetom čez, pa še na Murano pa Burano. Mogoče bo za kakšen cent ceneje, ni pa nujno. Se pa pelješ še z vaporetom
smile-1.gif

as21

Pripravnik
18. dec 2007
787
21
18
a je vaporetto še kar tako drag? kolkor se spomnem je bil okoli 6,5 eur na osebo v eno smer. Se pravi 26 eur če sta dva, pa še okol 40 min vozi.

kkarola

Pripravnik
30. jul 2007
224
0
16
Citat:
Uporabnik feler pravi:
Jah poceni pa Benetke žal nekako ne gre skupaj. Sam sem vedno parkiral v garažni hiši (tisti ki je pri avtobusni na desni)...je bilo pa 20 eur/dan predlani. Mogoče kje v Mestrah pa se potem z busom vlakom zapelješ čez samo potem si mogoče spet tam tam. Ne vem jest pravim če že dam toliko in toliko za bencin,toliko in toliko za kej pojest in popit...pa naj bo še garaža toliko in toliko, sem vsaj bolj miren, čeprav moraš ključe v avtu pustiti in ga ponavadi najdeš čisto nekje drugje kot si ga pustil parkiranega.
rolleyes-1.gif

Zakaj moraš ključe pustit v avtu pa prometno mu tudi daš in dobiš karto za avtobus, da prideš domov.

Za moje pojme bolano!

LP

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Pustiš avto u Mestre in greš z busom v benedke...mislim da je bla karta za neko smešno nizko ceno......tako smo naredili mi.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik kkarola pravi:

Zakaj moraš ključe pustit v avtu pa prometno mu tudi daš in dobiš karto za avtobus, da prideš domov.

Za moje pojme bolano!

LP

Takšen režim imajo, ker ti tudi tvoj avto zaparkira, velja pa to za celo garažno hišo (par nadstropij), seveda je nabito polna, pa ni izjem, sem videl tudi od Porsche-a in še boljših avtomobilov ključe na armarturki
evil.gif
, prometno pa vse sem pa itak ven vzel, potem ti pa še neko gumo prisloni na vrata da ti ga ne butne ko odpira vrata drugega avtomobila ipd., je bilo pa tudi meni čudno vse skupaj.

Nazadnje urejeno:

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.499
122
63
Ma raj pol dam 30 za cel dan zraven mesta, pa 15min je pes do markovga trga, pa se cakat ne rabs na ladjico.

volan

Zelenc'
29. avg 2008
19
0
1
Ta garaža, kjer pustiš, ključe v avtu, je na Piazzale Roma, zraven avtobusne postaje. Cena za cel dan je skoraj 30 eur (google it!) Pa še to, ključe pustiš, če parkiraš v nadstropju, na strehi avto normalno zakleneš in greš.

Jaz ponavadi parkiram na Tronchetto, VELIKA garažna hiša (google it!). Je malo ceneje, vedno prostor, 10 min hoje od P. Roma, tja vozi tudi vlakec za 1eur na osebo - če je avto poln, si cenovno že skoraj na nivoju prve garažne. Tudi dobre vaporetto povezave ima.

S parkiranjem na celini nimam izkušenj, so pa tudi možnosti.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
moja izkušnja. parkiral v mestrah (džabe) pa na vlak za 5 evrov povratna. pa sem bil cel dan v benetkah, pol pa nazaj zvečer. ugodno.

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.499
122
63
@Volan, jest tud na tronchettu parkiram vedno, cca 25 eur za cel dan kukr se spomn