parkiran avto

kellar

Pripravnik
7. avg 2008
136
0
16
parkiram avto brez tablic na sosedovi njivi da tam lepo segnije in mu s tem ne raste koruza. sosed ne ve da je avto moj. kakšni so postopki za odstranitev avtomobila?
a lahko kar pokliče vleko pa odpeljejo avto ali ne? ali ga mora spraviti najprej na občinsko/državno cesto da ga odpeljejo in ugotavljajo lastnika vozila?
verjetno velja isto če nekomu avto zapeljem na vrt. anede?

kellar

Pripravnik
7. avg 2008
136
0
16
ne gre se zdaj za to. gre se zato ker me zanima kako se lahko tak avto odstrani iz terena

kellar

Pripravnik
7. avg 2008
136
0
16
potem pa obrni situacijo če ti bo lažje za razumeti.
nekdo mi je na vrt na čebulo parkiral segnitega polota brez tablic. kako postopam da mi avto odstranijo - pa ne na moje stroške

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.606
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
A ni bilo tako, da če je avto brez tablic na parkplacu več kot 30 dni, ga komunala odstrani na stroške lastnika...
sprasujem se.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
v LJ to poteka tako, da pokličeš na mestno redarstvo, oni na vozilo napopajo neko obvestilo lastniku, da ga mora v predpisanem času umakniti. če ga ne umakne, se pripeljejo s pajkom in ga odpeljejo

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Aaaaa... Potem pa tako povej...
smile-1.gif

Poskusi se za začetek obrnit na mestno redarstvo ali policijo. (pa naj oni naprej svetujejo...)

kellar

Pripravnik
7. avg 2008
136
0
16
se spomnim ene debate na tem forumu se mi zdi da je nekdo imel podoben priemr in se ni mogel kar tako znebiti avtomobila iz svoje parcele.
če bi bilo pa na občinski ali državni površini /parceli pa bojda ne bi bilo težav.
najlažjji način je torej kakšen? da avto potegnem sredi ceste pa ko ga jebe?

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Preglej mesta, kjer ima polo številko šasije gor. Prek tega bi se najbrž koga našlo predvidevam.

jello

Guru
22. sep 2008
10.272
3.910
113
Citat:
Uporabnik kellar pravi:
ne gre se zdaj za to. gre se zato ker me zanima kako se lahko tak avto odstrani iz terena

Če je bil dobro dan v teren, potem kar težko, najbolje s kakšnim buldožerjem. Sicer pa,....daš ga na bok, pa imata oba s sosedom ograjo. Pa še lepo se bo zlil z okolico.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik kellar pravi:
najbolje je to da cigane pokličeš pa vse sami uredijo hahaha
Ja, samo potem ti vse odnesejo. Še psa s ketne.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Eno so javne povrsine, na neki posesti fizicne osebe pomojem nemorejo kar tako odstranjevati.