Parking Beograd- Dorčol

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.648
1.153
113
Titograd
Rabim info o kakem parkingu za avto v centru Beograda, ne draga seveda
smile-1.gif
nastanjen bom v bližini parka Kalemegdan.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Tale Parking Servis je super stran, res imajo točne informacije glede zasedenosti. Drugače pa se najde kar veliko brezplačnih lukenj, priporočam da vprašaš tudi kakega soseda (ali lastnika apartmaja, če greš turistično). Domačini poznajo luknje, kjer ni parkirnine in maš lahko ves čas avto.

Sem pol leta nazaj tudi sam spraševal enako tu na forumu, pa sem imel potem tak prijaznega lastnika apartmaja, da mi je s svojim avtom zasedal prostor, ki ni plačljiv, da sem lahko svojega v miru pustil 4 dni parkiranega nonstop.

Edit: Pri Kalemegdanu lahko parkiraš pri ZOO-ju, bodi pozoren od kje do kje znaki označujejo plačljivo
wink-1.gif
Če greš gor na Kalemegdan mimo ZOO-ja in skozi obzidje, pa je tam ogromno parkirišče za turiste in če greš v jutranjih urah še zelo verjetno ne bo pobiralca parkirnin. Nimajo pa rampe, tak da ko si enkrat not ni problema.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.648
1.153
113
Titograd
Sem že dobil informacijo da je najbolje parking v Shoppingcentar Ušæe..... zastonj seveda. Ponoči so rampe, ampak bmk. do Kalemegdana je nekje 20 minut peški.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.648
1.153
113
Titograd
V šopingu Ušče je avto stal skoraj 3 dni, noben se ga ni pipno
smile-1.gif

Aja, če bi kdo šel gledat silikon sise na Strahinjiæa bana.... vse skupaj jemlje vrag, opolnoči se vse skupaj zapira, klientela se je pa razkropila po mestu...... Da ne izgubljate časa
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Na Ušæe se sploh nisem spomnil za parkiranje, sicer pa kot pravim sem sam imel srečo, da so bili zastonj parkirplaci (beri plezanje preko pločnika na travo) zraven apartmaja.

Mi smo ponoči hodili na splave in na ado, vsepovsod polno dogajanja do jutra. Za novo leto spet
cheer.gif