Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
A so zanesljivi? Rad bi namreč bambusov parket in pa v kopalnici lesen pod iz lesa Teak, ki sta zelo težka za lakiranje - če ne polakiraš parketa s tako trdoto s pravim lakom je lahko precej slabo, ker lak razpoka
Povejte mi, kaj si torej mislite o teh izvajalcih.
Jaz sem dobil dober občutek, ko sem se pogovarjal z g. Hrovatom, vendar je bila cena malo visoka zame in sem ga odmislil. Hočemo pa hrast kant parket, kot jih je veliko narejenih v projektih Prostorame.
Mi smo potem dobili enega lokalnega majstra in smo z narejenim in ceno zelo zadovoljni. Sicer je bila nekaj daljša dobava točno takega kant parketa kot smo želeli, ampak smo potrpeli.
eno vprašanje.
Na novo brušen 16 let star parket pri fotru in mami. Lakiran na visok sijaj. Včeraj je parketar klical da je končano. Onadva sta na dopustu in sem šel gledat kak pa kaj.
Meni se tole zdi nesprejemljivo.
Vse je valovito. Ponekod negladki deli. Določene deščice gledajo ven. V laku je povsod polno smeti-pikic. Ali je to to kak majstri zdaj delajo ali je bil na delu šalabajzer?
verjetno je samo malo pobrusil stari lak in enkrat prelakiral, za visoki sijaj se lakira tudi 3x z vmesnim brušenjem, tole je za nič opravilo, reklamiraj!
to men zgleda bolj mat oz polmat, kot pa visoki sijaj.
s čim je pa to brusil? ker tist disk, praktično ne mogoče, da na tako kratki razdalji (slika ribežna) nardi jamice. saj je že disk večji od ribežna.
to men zgleda bolj mat oz polmat, kot pa visoki sijaj.
s čim je pa to brusil? ker tist disk, praktično ne mogoče, da na tako kratki razdalji (slika ribežna) nardi jamice. saj je že disk večji od ribežna.
ko sem hodil gledal vsak drugi dan je en dan bila na tleh neka velika mašina. To je to kaj vem. Brušeno je bilo fejst na grobo. Les ni bil gladek an otip. Potrem me tri dni ni bilo. Pri naslednjem obisku je bilo že polakirano.
Tole je pa res bolj bogo narejeno. Zbrusit in še enkrat lakirat. Smeti nima bit kaj v laku, saj obstajajo sesalci za te stvari.
Upam da vsaj ni bilo drago, sicer pa ne bom preveč pameten imam doma podobno kvalitetno narejeno.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.