Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:
@binbin in VinS
Očitno bo res "najceneje" če bom šel iz Dunaja oz Zagreba. Sem nasel preko NikiFly tudi za cca 160 eur. Ceneje po moje, da ne bom dobil. Lani sem dobil v tem času povratno za dve osebi za 160 eur
Aja, rabim od cca. 29.11 - 2.1
Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:
@binbin in VinS
Očitno bo res "najceneje" če bom šel iz Dunaja oz Zagreba. Sem nasel preko NikiFly tudi za cca 160 eur. Ceneje po moje, da ne bom dobil. Lani sem dobil v tem času povratno za dve osebi za 160 eur
Aja, rabim od cca. 29.11 - 2.1
Adria ne leti več v Pariz. Samo Air France nas povezuje s Francijo.Citat:
Uporabnik bimbim pravi:
Če nimaš točno določenega datuma, se ti splača malo počakat in spremljat Adriine akcije - vsake toliko imajo akcije letalskih kart za 99€... sicer pa ja, iz Benetk? ali pa, če letiš do londona in se potem z eurostarom podaš do pariza?
Citat:
Uporabnik jasnanel pravi:
Lep pozdrav, s punco se tudi odpravljava v Pariz in naju zanima katera je najcenejša verzija ker sva namreč študenta in so finance seveda omejene. Kot vidim je očitno najceneje preko Zagreba, torej 160€?
Ni nikjer opcije naprimer rezervirati easy jet za več mesecev vnaprej in potem priti skozi ceneje?
Hvala lepa.
Citat:
Uporabnik jasnanel pravi:
ne vem kje to gledaš Schnappi, našel sem najcenejšo verzijo okoli 320€ povratne karte za oba, ti pa zdaj 60€?