Upam da se tip šali ker sicer je bolnik
http://www.facebook.com/sasopapp.page?sk=app_290606714292594
Citat:
Postani moj osebni pomočnik / pomočnica!
KAJ JE TO?
- delaš z mano, dnevno, na različnih projektih (radio, fotografija, prireditve ipd.)
- komunikacija z ljudmi, organizacija, brskanje za informacijami
- naravno ti je, da mi pelješ avto v avtopralnico, vmes odložiš dokumentacijo na računovodskem servisu, skočiš po očiščeno obleko, me naročiš pri frizerju, se dogovoriš za 3 sestanke, odgovoriš na dva maila (enega iz Amerike, drugega iz Italije), kličeš dizajnerja, da rabiš dokončno oblikovan element do petka, po poti nazaj v pisarno se spomniš, da nisem še malical in ker veš kaj sem jedel prejšnje dni izbereš nekaj nad čimer bom zagotovo navdušen (vse to urediš z lahkoto in veseljem v največ 30ih minutah)
KAJ TO NI?
- tečaj lenarjenja
- osem urni redni delovnik? Zagotovo ne, lahko je pa precej fleksibilno, čeprav se ti prilagajaš meni in ne obratno
- druženje z znanimi osebnosti? Seveda ne, boš pa pri svojem delu spoznal veliko tudi takšnih
- socialna podpora? Napačen naslov.
- plačilo ni na uro pač pa na "cel paket" - ne zanima me urna postavka, zanima pa me koliko boš ustvaril, pomagal, prihranil mojega časa. To pa cenim in sem pripravljen pošteno nagraditi.
PREDNOSTI:
- prideš do znanja, izkušenj, vseh mojih kontaktov, lahko pričneš z vodenjem večletnega projekta, ki prinaša lep denar za naju oba
- spoznaš norca s preveč idejami in premalo časa
- izjemno delovno okolje, stimulativno, pošteno, odkrito, motivirajoče z veliko priložnosti za izobraževanje in tudi osebno rast
DELOVNI ČAS:
- 24 ur na dan (v resnici lahko spiš več kot jaz) - nimam navade klicati ljudi pred 7. ali po 22. uri ampak morda pa včasih bom, če bo potrebno
KAKŠNA SO PRIČAKOVANJA?
- izjemno dobro komuniciranje, prisrčnost, dobra volja, pripravljenost učiti se in delati 24 ur tri mesece skupaj, če je treba
- angleščina perfektno, nemščina, francoščina, španščina, italijanščina zaželjeno (ja, res so določeni projekti kjer ti to pride prav)
- internet, mail, office oz. Apple-ovi produkti za pisarno (Pages, Numbers etc.)
- izjemno hitro učenje
- odkritost
- osnovno znanje fotografije, dizajna ipd. so dodaten plus
- mladost je prednost, izkušenost tudi
- načeloma do 35 let, brez finančnih težav, če si brez kreditov je to plus (ne bom se ukvarjal s tvojimi finančnimi težavami, to so tvoje osebne reči)
ZANIMA ME. KAKO NAPREJ?
- predvsem še enkrat preberi vse zgoraj napisano in premisli, če se strinjaš z vsem. Če se ti katerakoli od zgornjih točk zdi čudna te prosim, da se ne prijaviš, da ne bova zgubljala časa
- na apprentice@sasopapp.com čimprej pošlji svojo prijavo (CV obvezen), bodi kreativen, predvsem preprost in pokaži svoje komunikacijske sposobnosti. Prepričaj me!
- 7. 11. prejmeš nadaljna navodila
KAJ JE NAGRADA?
- nov iPhone 4S (v trajno last)
- Macbook Air (za čas sodelovanja z mano)
- 6.000 EUR letno (plačilo na s.p., ki ga ustanoviš, če ga še nimaš)
- dodatki na učinkovitost pri projektih
ZAKAJ?
Ker verjamem v moč mladih, povezovanja, delanja dobrega, timskega dela, izobraževanja in novih priložnosti!
http://www.facebook.com/sasopapp.page?sk=app_290606714292594