pametovanje - delo

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Fantje, dost vas mam, a ste al niste? Ne mi tle pametovat a ste beli, črni, rdeči, zeleni, koga to briga in kdo ima kaj od tega? Naredite kaj, da bo ta naša država boljša, s tem vašim pametovanjem nikamor ne pridemo, niti se ne morte zment med sabo, niti ni nič boljš od tega menjenja. Samski tipi (po moje) so se vsaj pralni in pomivalni stroj spomnil.

NAREDTE KEJ MADONIŠ SEJ STE SAME BRIHTE TLE GOR!
zmaga.gif

majč

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.463
580
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Največ lahko za državo nardim na volitvah, da ne volim ta črnih. Za ostalo bi moral gret stolček na pravi politični funkciji. Povej mi kako se najhitreje izstrelim tja gor, pol bomo pa delal po moje.

Povej nam, kako naj zamenjamo tupoglavce na stolčkih, pol bo pa boljše.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Torej ste vsi tipi tle na alterju grdi ko smrt. Se ne strinjam ker sem jih par vidla, pa so vredi dečki.

Nazaj na temo, kwa imate od pametovanja?

majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Zate to ne vela. TI si tahuj pametnjakovič tle gor, če vsaj narediš tolk kolikor govoriš, pol pa kapo dol.

majč

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.474
5.067
113
nehat jamrat, pa se lotit tistga kar dobr delaš... (izključeno pametovanje, nabijanje in lenarjenje kakeršne koli oblike)

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Za jedino si super cortkan, mene pa ne zanimaš. Glede pametovanja nisi povedu, če tud tolk narediš, k to me pa zelo zelo zanima!

majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
a si ti z levo nogo v betonu ostal, dej ne ***** se tle k ti noben nič noče, vprašam, če delaš tolk kot tle pametuješ, odgovor je čist simp DA ali NE, ti pa en miljon besed, a bi se rad kregu al kwa

majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
pa še kako me briga, k žvim v isti državi k ti, pa če delaš v javnem in te plačujem za tole pametovanje, madoniš ni čudn da gre vse v 3 krasne pa če si cortkan al pa ne

majč

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
če bi ti živela v državi softijev, bi se ti cedila med in mleko. brez skrbi.

odžiram ti pa nič. gre pa vse v 3 krasne, ker živiš v državi papkov, ki sami nič ne znajo, prekladajo papirje, ubijajo čas in bistvo.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
ja no to je moje prvotno vprašanje vsem tle, zakaj ne živimo v državi softijev? papke moram volt, k se noben od vas sposobnežev ne prijav za vodenje, dejte mi alternativo že enkrat

majč

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
ja no to je moje prvotno vprašanje vsem tle, zakaj ne živimo v državi softijev? papke moram volt, k se noben od vas sposobnežev ne prijav za vodenje, dejte mi alternativo že enkrat

majč

majč..dej se zresni no..k bi bila najstnica.

ne se smešit.