Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ali kateri operater še ima namen vključit v prodajo Sony-jeve telefone? Se jih več nikjer ne dobi, razen tam v Sony-jevi trgovini.
Sem zmeraj uporabljal Sony-jeve telefone, zgleda da bom moral kaj drugo izbrat ko bom kupoval drug telefon...
Zgleda res tako. Škoda res.
Jaz imam sedaj XZ3 in sem izredno zadovoljen z njim. Do sedaj me nobeden katere sem imel ni "izdal" .
Ali pa če bomo hoteli imeti Sony-jev telefon nam drugo ne ostane kot tujina.
Pametni telefon Sony Xperia 10 III poganja zmogljiv 8-jedrni procesor Qualcomm Snapdragon 690, ki ga dopolnjuje 6 GB RAM-a (delovnega pomnilnika). Podatki in aplikacije so shranjeni v 128 GB velikem notranjem pomnilniku, ki ga lahko razširite s karticami microSD. 6 "OLED zaslon na dotik Full HD...
Zgleda res tako. Škoda res.
Jaz imam sedaj XZ3 in sem izredno zadovoljen z njim. Do sedaj me nobeden katere sem imel ni "izdal" .
Ali pa če bomo hoteli imeti Sony-jev telefon nam drugo ne ostane kot tujina.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.