Pametni prstan Oura

5. apr 2015
1.412
726
113
Oura ring gen 3

Torej, ima kdo ta omenjeni ring.

Ideja in izvedba mi je top. Predvsem ker rad nosim mehanske ure.

Subscruption mi je pa downer. Sam menim, da lahko s časoma dvigujejo ta fee kokr jim paše, brez subscriptiona pa je okrnjena zadeva za 80% imho.

Naj me nekdo potolaži oz spdbudi v ta nakup ali pa svetuje v kakšno alternativo.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Si prišel do "drobnega" tiska na dnu linkane strani?

1. Workout heart rate coming in 2022.
  2. Period Prediction available on iOS at launch. Available on Android in early 2022.
  3. SpO2 coming in 2022.
Tole meni ne deluje kot končni produkt, če pa gre res za 3. generacijo (sklepam po imenu) pa je to že rahlo žalostno.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
kaj sploh rabiš od tega prstana?
mesečna naročnina, za nekaj kar ti recimo apple watch nudi zastonj in še mnogo več stvari,.... je totalna bedarija.

5. apr 2015
1.412
726
113
Pa že težko spravit vso tehnologijo v prstan, ki ni preveč bulky, kot je tehnologija v urah.

"rabim" predvsem nekaj, kar ni ura, ker preferiram ure na kazalce. Pa da beleži čim več. Niti nisem ziher a ima gps ali ne.

Za apple mi je vseeno a je ali ni.

Ampak ja, sem sam tudi bolj proti kot za. Predvsem ta monthly fee me odvrača.

Edit. Perforiram v preferiram :D

Nazadnje urejeno:

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Pa že težko spravit vso tehnologijo v prstan, ki ni preveč bulky, kot je tehnologija v urah.

"rabim" predvsem nekaj, kar ni ura, ker perforiram ure na kazalce. Pa da beleži čim več. Niti nisem ziher a ima gps ali ne.

saj, tale mesečna članarina ubija. no limit je tole...

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.017
10.759
113
kod Džej-Zija

"rabim" predvsem nekaj, kar ni ura, ker perforiram ure na kazalce. Pa da beleži čim več. Niti nisem ziher a ima gps ali ne.

Gpsa seveda nima. Izdelek je še precej beta, manjka kup robe. Lahko pa pogledaš 2. generacijo, brez naročnine. Ne bo pa imela vseh bonbončkov 3., ko bojo ti zares zaživeli.

• Všeč mi je

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.017
10.759
113
kod Džej-Zija

Btw, ure preferiraš, ne perforiraš. Razen če jih luknjaš.

• Haha
Reactions: B81 in BornSkeptic
5. apr 2015
1.412
726
113
Bom spremljal in mogoče bo 4ta izpopolnjena, če ne bodo scagali zaradi pomanjkanja naročil in naročnikov.

Je pa tako, če si imel gen2, potem si lifetime subscriber lol..

5. apr 2015
1.412
726
113
Ne vem ka te to je :D
Kak suggestion?

Ampak ja.. Ne morem se prisilit met še uro, ki je smart.
Sploh pa a potem imaste uro med spanjem gor??

Fusionn

Majstr
5. sep 2007
2.176
488
83
na pametnih urah si lahko zamenjaš "watch face" in imaš kazalce.
garmnin ima nekaj malega hibridnih ur. Samo se mi zdi, da so bolj ženski modeli.
Lahko pa imaš na eni roki uro, na drugi pa pametno zapestnico :p

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.759
5.910
113
Kaj pa hibridne ure ti ne sedejo? Tam imaš kazalce in smart funkcije...
Ded verjetno nosi kako renomirano znamko, ali ima celo peleto le teh, ki jih z ponosom nosi. Ni ravno poanta v tistih dveh kazalcih, ampak v uri kot celota. Roko na srce, tudi jaz raje šwicarja na roko dam raje kot kitajsko elektronko.

Fusionn

Majstr
5. sep 2007
2.176
488
83
Ded verjetno nosi kako renomirano znamko, ali ima celo peleto le teh, ki jih z ponosom nosi. Ni ravno poanta v tistih dveh kazalcih, ampak v uri kot celota. Roko na srce, tudi jaz raje šwicarja na roko dam raje kot kitajsko elektronko.
dali smo mu alternative, odločil se bo sam.

Na zapestju švicarka, na prstu pa kitajc... glede na dimenzije bo ta kitajc še 5x bolj opazen kot ura in tako ura spet zgubi ves "pomen".

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
  • Všeč mi je

Marxon

Majstr
24. feb 2009
730
377
63
Sicer nevem, če imaš 13mm debelo uro in še tole....

Jaz osebno bi dal MI band na drugo roko...

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska

"rabim" predvsem nekaj, kar ni ura, ker preferiram ure na kazalce. Pa da beleži čim več. Niti nisem ziher a ima gps ali ne.

Edit. Perforiram v preferiram :D
Imam Galaxy Watch 4. Meri vse živo, številčnico imaš pa lahko vsak dan drugačno.