Palmanova - šoping

sad

Guru
24. avg 2007
21.171
9.808
113
Ja. So več ali manj zgolj znane znamke, naj bi bilo ugodno, vendar sam nisem imel takega občutka. Je pa res, da nisem bil dolgo tam, ker sem bil zgolj spotoma in smo leteli naprej.
Google ti bo našel vse informacije.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
A je isto al boljš kod Parndorf zraven Dunaja?
smile-1.gif

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Meni se je zdelo ugodno, vsaj nekatere stvari - načeloma ima dosti štacun napisano prvotno ceno in potem zraven outlet ceno. Za Bato je nekaj zagotovo držalo. Tam je bila ponudba OK, v Intimissimi niso imeli vsega, kar je načeloma v drugih njihovih trgovinah - delovalo mi je tko, kot da so privlekli neprodano robo od drugod, Adidasova trgovina je bila tudi slabo založena...

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Midva z mojim sva bila tam pred poletjem, ampak ni nič kaj posebnega. Razen športnih trgovin in Bate me ni nič kaj impresioniralo. Polno nekih fancy trgovin, kjer so tudi "outlet" cene za moj okus pretirane, pa tudi roba sama se mi ni zdela nič kaj posebnega. Je bilo pa polno folka.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Bosanđeraj. Polno firbcov ovakvih i onakvih pametnega za kupit pa malo. Parndorf je meni bolj uporaben ampak ne hodi okoli praznikov imas nesnage iz vzhoda na tone tam. Tudi po trije cigoti se stlacijo v eno garderobo.
crazy1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Ja, meni nic posebnega ampak vseeno vec "cloveske" robe kot v palmanovi. Ampak makaronland mi za cote ne disi vec. En kup zaprtih stacun, cene nic bolj ugodne, neke hude izbire tudi ne. Hodimo v oberland kjer je podobna zadeva kot pri nas, morda je kdaj kaj bolj znizano oz. malce vec izbire.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.657
3.936
113
Ljubljana
hmpg.net
Ce prides do tja, se pelji se malo naprej proti severu, je se nekaj stacun s cunjami in tudi tehniko. Sorrele, Artemi in MediaWorld. Celodnevni izlet pa je baba srecna:)

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Prejšni teden sem bil v Parndorfu.... in so bile trgovine noro zalozene.... sem bil prav prijetno presenečenn

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Pol ure ven iz Dunaja je, oz,. malo manj,..
Do Dunaja pa kolk cca 3,5... ni bliz,... sam se splača. če kupuješ take obleke...

HH ima nore cene,.. hlače za smučar 35 eur,. bomberji 29 itd,.. Champion je imelvzemi 3, plačaj 2, itd,....

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Bil v Parndorfu, ko sem se spotoma vračal iz Bratislave in kupil svasta. Za neko Tefalovo peglo sem se odlocil, da kupim naslednjic (je bil planirano potovanje v Prago a je odpadlo), tako da sem sel potem kar do Palmanove. Namrec Parndorf je vsaj meni obcutno predalec, da bi sel samo zaradi shoppinga tja. No v Palmanovi sem bil pa cisto razocaran, niti blizu Parndorfovi ponudbi. Edino kar je bilo res ugodno je bila Calzedonia in Pompea - pac makaronarji. Sam to je itak sam za babe.
smile-1.gif

Tko da, kaj pa vem. Zeni sem kupil svasta v Calzedoniji za 70 EUR, kar bi v Ljubljani stalo krepko cez 200 EUR. Drugace sva bila pa oba razocarana nad preostalo ponudbo.