Palični vijačnik v kompletu

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Iščem kvaliteten komplet nastavkov in paličnega vijačnika, kar se da kvalitetne izvedbe, ker bo to darilo za rojstni dan.
Cenovni razred do 100€,
Dobavljivost pri nas, ker mi časa že primanjkuje, rad pa takšne zadeve pred nakupom 'primem v roke'

Za vse predloge že vnaprej najlepša hvala!

LP

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
na alterju ne boš nč v roke primu.
V trgovini boš pa vse našel. Trgovin je pa dovolj.
(ni se treba zahvaljevat)
:evil:

I

Izbrisan uporabnik #9334

Pred 20 leti je imel Black&Decker palični vijačnik - v bistvu sta bila dva tipa. Odličen je bil tisti ki je imel štirioglato držalo. Ga še imam na steni v stari delavnici, boljšega orodja do sedaj nisem našel :D.

Ga ne najdem več, verjetno so ga nehali delat ...

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Hvala za predloge, vendar je večina zgrešila.
Iščem nekaj takšnega, da bo jasno, kaj sem mislil:

komplet2.jpg

Ker komplet na sliki trenutno ne uspem najti, bi bil morda ustrezna tudi kakšna druga firma.
Uporaba bo 'domača', torej nekaj kar je kolikor toliko kvalitetno, vendar 'profi' ni pogoj.

LP

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Pred 20 leti je imel Black&Decker palični vijačnik - v bistvu sta bila dva tipa. Odličen je bil tisti ki je imel štirioglato držalo. Ga še imam na steni v stari delavnici, boljšega orodja do sedaj nisem našel :D.

Ga ne najdem več, verjetno so ga nehali delat ...

Takšen B&D sem imel tudi sam in res ga ni več v proizvodnji, sploh pa ne v kompletu z nastavki.

LP

I

Izbrisan uporabnik #9334

Hja, ... to niso "palični". :rolleyes:

Palični je tako kot navaden šraufenciger, ko mu zmanjka sape, lahko še sam zategneš do svojega momenta. Ni boljšega pri montažah.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Aja, pa Skill je tudi imel nekoč takšne modele.