P20 lite ali P Smart 2019

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Mah glej ti povem kot laik. Sem imel samsung j6 2016 zdaj sem kupil a7 2018 ki je kao hitrejsi. Ne opazim med uporabo nobene razlike internet dela na obeh isto igrico zalaufa isto... boljsi fotoaparat je na a7. To je pa to. Kupi tistega ki ima boljso baterijo in je cenejsi. Pri normalni uporabi nebos opazil nobenih razlik.

Lp

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
Lite je pretih. Zvocnik je preslab, enostavno. Ne bi vzel vec nizkocenovnega, tudi zaslon je proti amoledu prava zalost.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Lite je pretih. Zvocnik je preslab, enostavno. Ne bi vzel vec nizkocenovnega, tudi zaslon je proti amoledu prava zalost.
Ga imam (P20 Lite), pa je čisto vredu mobilnik. Več kot dovolj zmogljiv, kamera je OK, slika na zaslonu je tudi za navadnega uporabnika več kot dovolj.
Moja ima P10 Pro, pa ne vidim bistvene razlike pri zaslonu, fotografije so na mojem rahlo slabše, ne pa spet toliko.

Dragi mobilniki so bolj preseravanje kot pa res neka potreba po njih... Res pa je, da sam spadam med tiste, ki ne visimo cel dan na telefonu, ki le tu in tam zaženem kak mobilni špil, ipd.

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
Vidis, midva se pa gledava vec ur dnevno in se hitro opazi razlika v zaslonu, zmogljivostih (ok zdaj gre, ko je nov), glasnosti...npr. v avtu skoraj ne mores vozit in imet na zvocnik, ker ne slisis. Stari Nexus 6P je BiB proti tem nizkocenovnim...ajde, ce imas gsm za par minut dnevno, bo verjetno vsak ok. Aja pa nimam spilov gor, tu in tam nalozim AB friends..