P: telefon po izbiri (aneks) Simobil in Mobitel

Mit3k

Zelenc'
26. jun 2012
15
0
1
Zdravo!

Pri Mobitelu (Itak đabest) in Simobilu (ORTO v nulo) sta se mi iztekli vezavi, ampak trenutno ne potrebujem novega telefona.
Tako da lahko kdo drug vzame telefon namesto mene in mi doplača 70€.

Na voljo sta podaljšanji obeh naročnin.
Sem iz Mb.

Info na PM oz mit3kious@gmail.com

Nazadnje urejeno:

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Da pristavim še svoj lonček.

Tudi sam prodajam aneks pri Mobitelu (Splošna akcija/ Itak đabest). Če morda koga zanima (ZS).

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
tole se skoraj ne splača, recimo htc one v

simobil 230 + 60 = 290, redna 299
mobitel 249 + 60 = 309, redna 320

tujina cca 250€..... ne pravim pa, da se morda ne splača na vseh kombinacijah.....ampak imaš prenizek "saldo" oziroma paket, kjer bi prišla do izraza razlika v ceni....če bi imel kak močnejši naročniški paket potem bi se bolj poznala razlika
smile-1.gif

Mit3k

Zelenc'
26. jun 2012
15
0
1
@Jado: Če bi imel 'močnejši' paket, ga tudi ne bi ponujal za 60€. Kakorkoli, če ne vzamem telefona pri Simobilu, lahko vzamem popust 50€, s čimer imam sigurno manj komplikacij, kot pa da 'prodajam' aneks komu nepoznanemu za 50€.

Stvar je pač taka, da ne potrebujem novega telefona in imam prosta aneksa pri mojem Simobilu in Mobitelu, ki ga preko mene uporablja mama.
Mogoče pa je kdo, ki se mu zadeva splača, meni se načeloma ne mudi s prodajo, ampak vseeno se mi zdi brezzveze da se aneksi ne bi koristili 24/7. In kot je omenil @ovca, telefon dobiš nov, si prvi lastnik, z vsemi papirji itd.
Simobil (za Mobitel ne vem) pa pravi, da subvencionira v višini 150€.

Npr, pri Mobitelu stane Sony Xperia Arc S 209€, pri Simobilu kar 270€. In to je oboje s subvencijami. Evo en primer, ko se splača.

Lep sončen dan

Mit3k

Nazadnje urejeno:

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Potem pa vzemi bonus na pogovore pri simobilu, kar je najmanj 40€ + ddv torej dobiš 48€ popusta.