OZn, ZN, itd

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kako to, da naša politična estrada ne odgovarja za kršenje embarga uvoza, prometa z orožjem. mednarodne ins so prpeovedale uvoz orožja v ex ju, d abi zmanjšale klanje, naši pa so kršili pravila igre, to priznajo, so ponosni..nben pa ne preganja.

kako to

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Zadnje dni se pa ti doaja.

Fort na fort nove teme.

Nisi ti včasih imel svojega peskovnika?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
čak, čak, čak

jaz sem pa mislil, da bova midva razvila debato..hm..a te kaj žuli..se ne strinjaš, da so zakoni za vse..tudi za naše osvoboditleje..al kaj..

drgač pa..neki me mata gosenicar..prenos moci ne dela ok..pa brskam po netu..iscem odgovore..sprot se pa porajajo se vprasanja ne vezano za bobcata

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Evo, zdaj pa maš oz. nimaš ko si ze alkotom skregal.
hysterical-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.594
5.180
113
Mogoče nihče ne odgovarja zato, ker so profit pobirala pomembna zahodna podjetja, ki dajo veliko v proračune svojih držav, te pa financirajo OZN.
Ne boš menda grizel roke, ki te hrani?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Mogoče nihče ne odgovarja zato, ker so profit pobirala pomembna zahodna podjetja, ki dajo veliko v proračune svojih držav, te pa financirajo OZN.
Ne boš menda grizel roke, ki te hrani?

Profite niso pobirala zahodna podjete..... v bistvo je slo za "vzhodni" posel, v veliki meri za solo podvige. Zahodne sile so samo gledele stran. Zaradi navodil Americanov
smirk-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.594
5.180
113
A niso Francozi z ladjo spravljali robo iz Haife (Izraelsko pristanišče) v Koper? Vsaj to sem pred dnevi nekje zasledil. Kdo je pa bil proizvajalec pa ne vem.
Sicer pa, kaj lahko stori OZN ob nespoštovanju njegove resolucije? Ali še ni bilo nobene resolucije proti Kitajski?
OZN nima nobene realne moči. Moč dobi, ko se Američani (in eventuelno še kaka država) odločijo nekaj storiti in želijo podporo OZN.

Dygscxpixm

Fizikalc
2. jun 2009
396
70
28
Sončna Štajerska
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kako to, da naša politična estrada ne odgovarja za kršenje embarga uvoza, prometa z orožjem. mednarodne ins so prpeovedale uvoz orožja v ex ju, d abi zmanjšale klanje, naši pa so kršili pravila igre, to priznajo, so ponosni..nben pa ne preganja.

Priznam, da sem tudi sam bil že nekoliko v dvomih zaradi tega.
Zdaj sem pa popolnoma potolažen, saj je naš Janez Janša pred dnevi lepo razložil, da so bili pri kršitvah embarga "vsi postopki legitimni in zakoniti".

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.550
5.682
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
..... v bistvo je slo za "vzhodni" posel, v veliki meri za solo podvige.

Res je UCK ma sam kitajske kalaše....dvomim pa da bi kitajska partija dopuščala solo podvige

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
..... v bistvo je slo za "vzhodni" posel, v veliki meri za solo podvige.

Res je UCK ma sam kitajske kalaše....dvomim pa da bi kitajska partija dopuščala solo podvige

UCK nima "samo kalase", sploh pa ne kitajske. Kaj ima kitajska partija pri prekupcevanju orozja v EU ves samo ti
smirk-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zakaj bi američani to dovlili, ko pa so od začetka nasprotovali razpadu

1. ker je to ceneje od posredovanja
2. zaradi nemoralnosti sankcij
3. zaradi naklonjenosti islamskega sveta

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ampak a se ti ne zdi čudn k gledaš pešadijo na youtube da majo vsi kitajske? Sm pa ke kak zastavin M70....najbrž kak vojni plen.....

A hint....poglej si nišan od tega....je edinstven noben drug AK47 nima enacga
wink-1.gif

http://en.wikipedia.org/wiki/Type_56_assault_rifle

dej pomolzi neko brezvezno podrobnost do konca....
crazy1.gif
Ce ze hoces:

tmk.jpg

partial enclose

Pa ne gre diskriminacijo kitajske robe ampak je bilo ze na Balkanu dovolj domacga orozja (exYU,izropana albanska skladisca, VJ, itd). Sicer se najde tudi kitajska roba ampak to se zdalec ni vecinska zadeva.. Poleg tega so bili Kitajci na strani VJ tako da je bil nek masoven nakup ze v startu ....

Albanija (na meji Kosova) polna orozja ti Einstein bi pa sel od Kitajcev kupovati puske
hysterical-1.gif