Ozaveščnje ljudi s Facebookom

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Kaj vi menite o, za moje pojme pretiranem ozaveščanju in vsiljevanju lastnih vrednost ljudi na facebooku. V mislih imam razne fotografije iznakažene živali, misli - zakaj postati vegan, razne nagovore v smislu ali ste vedeli da žival v cirkusu.... itd itd. Saj ste že ziher kaj takega opazili. Meni že res gredo malo na živce. Pa nisem nek mučitelj živali, in jim dam mogoče vse kar napišejo in objaviji prav, samo se mi zdi da pretiravajo z svojim vsiljevanjem.

lp

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.773
9.980
113
40
MB
unfriendam vse ki kakorkoli posiljujejo s takimi stvarmi, vključno s tistimi ki so v začetku leta slepo verjeli da bojo res dobili vinjeto
grin1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.862
396
83
Razni kavč aktivisti, odjaviš še od objav pa je, skenslaš jih pa ravno ne, ker so to pogosto luštne dekline z zanimivimi fotkami. :D

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.158
1.252
113
42
Men so najbolj bedne une s fotkami unga folka v Afriki. Sej mi je čist jasno kako je tamo doli in mi je grozn gledat un shiran folk. Nevem kaj hočejo dosežt s temi fotkami.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kot vedno - iščejo neko podporo. Sej to vsi hočejo, k objavljajo svoje dosežke, mnenja in ideje na fb...

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Hja sej bi ti bilo lahko ze jasno da je imeti FB profil neke vrste izpostava samega sebe za dvigovanje ega, izkazovanje kolk si kul, kaj vse kul delas, kje vse kul si bil, kul dozivel, kul zural, kul razmisljas,kul sral in kul sel domov iz sluzbe (kot da si superzvezda in tvoj Piarovec sporoca vsako brezvezno tvoje trenutno dejanje) kaj vse kul si, kaj vse kul podpiras, oz lajkas oz katero kul fan skupino nekoga podpiras, dajat svoje najboljse slike gor iz unih cudnih kadrov kjer se sam seb zdis celo prebavljiv seveda z tistimi bosankimi soncnimi spegli iz enega kosa imenovane D&G katere ima vsak capac, i t fakin d, skratka LOOK AT ME

tomi

Guru
1. sep 2007
18.773
9.980
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Hja sej bi ti bilo lahko ze jasno da je imeti FB profil neke vrste izpostava samega sebe za dvigovanje ega, izkazovanje kolk si kul, kaj vse kul delas, kje vse kul si bil, kul dozivel, kul zural, kul razmisljas,kul sral in kul sel domov iz sluzbe (kot da si superzvezda in tvoj Piarovec sporoca vsako brezvezno tvoje trenutno dejanje) kaj vse kul si, kaj vse kul podpiras, oz lajkas oz katero kul fan skupino nekoga podpiras, dajat svoje najboljse slike gor iz unih cudnih kadrov kjer se sam seb zdis celo prebavljiv seveda z tistimi bosankimi soncnimi spegli iz enega kosa imenovane D&G katere ima vsak capac, i t fakin d, skratka LOOK AT ME

smo malo nestrpni al si na drek stopo ko si se vstal ?
rolleyes-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.194
1.979
113
Emona / Carnium
Zajeban je, če na FB ne znaš izbirat prijateljev. Kako mora biti šele v RL.
evil.gif

Zadnjič sem se resno vprašal o smislu FB, ko je enemu prijatelju za RD čestital nekdo, ki se skriva za lažnim profilom (slika punce se najde tudi drugje na spletu)
hysterical-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.773
9.980
113
40
MB
vsaka stvar zna bit kul, če imaš neke meje. eni pa se preprosto niso zmožni brzdat ... tak ko naš tečni kolega s te teme
smile-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Roko na srce ima Ramzoart prav. FB je v večini za ljudi, ki so pretirano samovšečni oz spet druga smer deviacije, ki jim manjka pozornosti in na vsak način poskusijo nabrati čim več prijateljev, poleg tega pa se gor vidi kdo se je kdaj poročil, kdaj se je kdo rodil, kaj se je kuhalo, kam se je šlo, kdo je koliko spil. jaz nimam potrebe po takšnem iskanju pozornosti, zato nimam profila na FB, kar me pa še bolj veseli, da tudi nekaj mojih najbližjih prijateljev nima profila.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hehe... jest sm se tud odvadil checkirat fb... imam še profil, da lahko pogledam kakšne aktivnosti kakšnih društev... objavljam pa nič.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Sam sicer stvari ne spremljam, vem pa za primer, ko je bil status (ali kako se že reče) spremenjen par minut po poroki.
bonk.gif

Še večji debili se mi pa zdijo tisti, ki spremljajo dogajanje in pravijo kako so ti na lice knjigi butasti.

Nekako tako kot je rekel tisti, ki je ob opazovanju ribiča rekel, kako je ribolov dolgočasen...
hysterical-1.gif