Ovitki in ostala oprema za mobitele

Simon489

Zelenc'
17. avg 2015
7
0
1
Pozdravljeni,

imam eno vprašanje, je mogoče kdo kaj naročal iz spletne trgovine www.norinakupi.si?
Namreč gledam in imajo ugodno ponudbo izdelkov napram drugim spletnim trgovinam.
smile-1.gif

Hvala in Lp.

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
956
148
43
Citat:
Uporabnik Simon489 pravi:
Pozdravljeni,

imam eno vprašanje, je mogoče kdo kaj naročal iz spletne trgovine www.norinakupi.si?
Namreč gledam in imajo ugodno ponudbo izdelkov napram drugim spletnim trgovinam.
smile-1.gif

Hvala in Lp.

Po mojem samo, kdor je nor (sklepam po imenu trgovine). In po tem, da je firma registrirana dober mesec...
Menda tudi dokaj bedno oglašujejo po forumih.

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Pri katerih ponudnikih si pa gledal cene? Treba je vedt da npr. tempered glass za iphone 6 no name in panzer glass ne morata imeti enake cene, lahko da je steklo kupljeno brez embalaže in pakirano v neko zaščitno kuverto boljše od opevanega panzer glass-a, ampak še vedno prej prodaš panzer glass za 20€ kot pa steklo brez lepe embalaže za 6€...

Drugače pa ja, vsaka reklama je sicer dobra ampak na alterju boš dobil samo nekaj klikov na stran, tukaj se kupuje top roba
evil.gif

Simon489

Zelenc'
17. avg 2015
7
0
1
@Sulc hvala za odgovor. Res je, firma je registrirana dober mesec. Bom še premislo, če bom naročo.

@Miha88 Gledal sem pri izinakup.si, etuizamobi.si, gizzmo.si in imajo kar zasoljene cene. To je res, ne morejo imeti enake cene. Zanimam se za steklo HTC M9 in po slikah sodeč je embalaža. Če bom naročil vam javim kakšno je steklo in kakšna je embalaža.

Simon489

Zelenc'
17. avg 2015
7
0
1
Evo naročil steklo za mojega htc-ja m9 iz trgovine norinakupi.si in danes sem steklo prejel. Sem pozitivno presenečen nad embalažo in pakiranjem stekla. Bom pa videl kako dolgo bo steklo zdržalo
smile-1.gif
.
Prilagam še dve sliki
tongue-1.gif
.

slika 1

slika 2

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Citat:
Uporabnik Simon489 pravi:
Pozdravljeni,

smile-1.gif

Hvala in Lp.

Pa ti resno misliš, da nobeden ni opazil tvojega reklamiranja te trgovine?

Nazadnje urejeno:

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Lahko poslikaš še račun od nakupa? Ker sem slišal, da precej delajo na črno in strankam ne pošiljajo računov. Če nisi dobil računa, jih kar prijavi davčni inšpekciji ...

Simon489

Zelenc'
17. avg 2015
7
0
1
Vprašal sem samo, če je slučajno kdo kaj naročil na tej trgovini.

Račun nakupa imam in je shranjen v profilu pod zgodovino naročil. Dodajam sliko.

račun

Pbutec

20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Hvala! Bom poslal MMS (http://www.siol.net/novice/gospodarstvo/2013/07/durs_mms_sporocila.aspx), pa da vidimo če so redni davčni plačnik.
cheer.gif

Zanimivo mi je namreč, da ni zavezanec, pa kljub temu strankam zaračunava DDV.
priden.gif

matkoo

Zelenc'
20. avg 2015
1
0
1
Ne moreš verjet, ko bereš to. Tipična slovenska faušija. Firma hoče biznis ustvarit vi pa imate takoj nekaj za povedat pa jih šinfat.

Pbutec

20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik matkoo pravi:
Ne moreš verjet, ko bereš to. Tipična slovenska faušija. Firma hoče biznis ustvarit vi pa imate takoj nekaj za povedat pa jih šinfat.
Če se greš biznis, potem ne ponarejaj računov in se hkrati hvali, da si najkonkurenčnejši. Tudi ostali ponudniki bi bili precej bolj konkurenčni na tak način ...