Outlook vprašanje

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Zanima me sledeče. Ko imam odprto okno za pisanje novega sporočila in ročno zbiram naslovnika, ki ga že imam v adresarju ==> npr. ročno vtipkam priimke in imena treh stikov (prvo priimke in nato imena!), ki jih imam v adresarju shranjene (v adresarju so vedno prvo imena in nato priimki) in nato bi rad, da jih outlook označi kot mejle, da sporočilo lahko pošljem na naslove teh stikov.

Če je komu jasno kaj bi rad, svaka čast in če kdo ve kako se to naredi, še bolj svaka čast! Baje pa se to da naredit in ne sprašujte kaj če mi to
grin1.gif

redorange

Fizikalc
6. avg 2007
1.283
0
36
45
terra rossa
bojanm.blog.com
ti bi rad, da ko vtipkaš priimek, ti outlook sam do konca pokaže priimek in ime, in na ta način dodal tri mail naslove katerim boš poslal mail?
(recimo isto kot v googlu ko vpišeš neko besedo ki si jo že enkrat vpisal ko ti jo potem pokaže celo spodaj)

če je to, bi ti to moralo že tako naredit

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če je tako kot je napisal Redorange, pol mislim da v addresarju določiš "hitri" kontakt al ime.
Če gledaš slikco, napiši nekaj tam kjer je obarvano z rdečo. Jst imam samo pod Alias pa dela.

untitled-1.jpg

@redorange
ni google pameten in ve kaj si ti že kdaj iskal, ampak so to nastavitve v tvojem brskalniku
wink-1.gif
če te moti si lahko izklopiš.

redorange

Fizikalc
6. avg 2007
1.283
0
36
45
terra rossa
bojanm.blog.com
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
@redorange
ni google pameten in ve kaj si ti že kdaj iskal, ampak so to nastavitve v tvojem brskalniku
wink-1.gif
če te moti si lahko izklopiš.
vem vem, sem samo hotel za sigurno ga vprašat če je to kar je hotel
Obstaja pa tudi Google suggest kjer ti pa dejansko google sam piše besedo do konca
je kar uporabna zadeva če ne veš kako se točno napiše
pozdrav.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
aja pol se sam nisva razumela.
ta Google suggest pa deluje tudi v firefoxu desno zgoraj:)