outlet noventa di piave

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
Jaz sem bila lani in so imeli kar dosti izbire (tudi različni cenovni razredi). Pa veliko manj ljudi je bilo kot v Palmanovi

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
To je edini outlet v Benetkah in okolici? Če je, potem sem bil lani julija tam in je super zadeva, podobno kot večina v tej verigi - je druga veriga kot v Palmanovi. Jaz sem bil sicer še v Parndorfu in Milanu (oziroma med Milanom in Genoo) in sem bil z vsemi zelo zadovoljen. No vsaj lani julija je bil outlet kar crowded, pa precej kupcev iz Srbije.

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16
Ja ista firma kot Parndorf, Seravalle, Barberino...

Nazadnje urejeno:

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
tale je velik boljši kot Palmanova....se mi zdi, da so Palmanovo italijani nardil za nas "balkance"...
frown-1.gif

vsakič ko grem v tega ali tistega pri Genovi se najde kar iščeš....je pa tudi res, da je tale veriga cenovno višja od Palmanove...

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Kakšna pa se vam zdi kvaliteta teh outlet izdelkov? Namreč, pol leta nazaj sem v Armaniju dobil hlače za 70€. Po parih pranjih so na določenih mestih tako znucane, kot da bi jih nosil celo večnost....

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
Ja pa saj Armani je bila zmeraj samo znamka, pa poden kvaliteta, za preseratorje, ki en kos oblečejo 2 x morda 3 x in nič več, za reveže, ki bi to vsak dan nosili, je pa treba, kaj kvalitetnejšega kupiti..
smile-1.gif

Zenga

Pripravnik
2. nov 2011
118
0
16
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
tale je velik boljši kot Palmanova....se mi zdi, da so Palmanovo italijani nardil za nas "balkance"...
frown-1.gif

Pa kaki kompleksi - ne morem verjeti. Pač v Palmanovi niso prave štacune zate. This is it. To pa še ne pomeni, da je zadeva namenjena balkancem.

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
Vecina ne, je pa nekaj zaprtih

Ce se kdo odpravlja tja, naj se pripravi na cakanje. V soboto sem cakala pol ure, da sem prisla do AC. V Palmanovi pa je bila se vecja guzva (hvala bogu, da lahko gres takoj po stari cesti proti Gorici).

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16
ksz

jjaz se bil danes popoldan. cca. 20% trgovin je (še) zaprtih. ne vem ali jih odprejo samo ko pride nova roba???. Outlet mi je zgledal dokaj majhen , par trgovin ala New Yorker potem nekaj trgovin srednje klase (Najpapiri, marina militare,desigual,quicksilver,billabong )in par brand trgovin (Arman,CK...).Ostalo je usnjena galanterija ,kozmetika,hrana.
Sam sem bil kar razočaran, saj sem pričakoval večje trgovine in boljšo izbiro. Velikost outleta je podobna Palmanovi, znamk je več, velikost trgovin pa ni dosti večja. Je pa več ljudi kot v Palmanovi.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Maja je se bil,..sam zele majhen,..pa eno cudno robo so imel,... v primerjavi z Parndorfom