Ota Roš

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Torej, Ota Roš, povprečna voditeljica neke komercialne radijske postaje. No pa k sržu "problema" Vsak rumen cajteng, ki ga odprem vidim njo na vsaj dveh slikah, bila je celo na naslovniciOne. Zraven pa komentarji "seksi voditeljica...." "zapeljivka Ota...", ja pa kaj še. Če bo šlo tako naprej bo drugo leto že femme fatale.
Če se ne motim, vodi celo neko oddajo na neki televiziji. Zdaj pa ne vem ali ima tako dober P.R. ali se sam promovira in slini okrog raznoraznih urednikov, ker punca je čisto povprečnega izgleda, a se tega ne zaveda in špila neko zvezdo.

Tale Otilija izgleda, kot da bi bila s kakšne hribovske kmetija v okolici Salzburga, ki med tednom pomaga očetu pri kmečkih opravilih, kdaj pa kdaj se usede za traktor, med vikendi se pa uštima in gre na Holcersko veselico v pumparcah.

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ma, Pia jo zasenči 100 %
aplauz.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Meni nima ona neke karizme, nima tega v sebi, kar imajo druge take kao zvezde, ki jih medijsko tako opevajo.
To imajo tudi Murko, pa Fredi Miler, pa naprimer Werner in podobni biseri, ki so po eni strani zaničevani, imajo nekaj v sebi, kar privlači ljudi četudi se smešijo. To karizmo ima tudi recimo najaktualnejša zvezda Urška Čepin brez dvoma. To imaš ali pa nimaš.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Eni pač ne znajo cenit ženske lepote! Midva sva pač bolj evropsko usmerjena, čeprav o vinjetah pač ne boma našla skupnega jezika!
evil.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Se pravi, da smo vsi (razen večnega izjemkota Evrokrema) soglasni ?
hysterical-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Sej je bila od nekdaj takšna, grebator za samopromocijo ter prilizovanje. Se je še spomnem (nedolgo nazaj) kako se je topila pred pomembneži. Do kod je bila pripravljena iti pa ne vem.
grin1.gif

Nimam ničesar proti njej, vendar mi je antipatična, jo poznam tudi v živo. To je pa tudi vse. Če ji paše.....

Za vse nedoljemljive, ja ljubosumen sem na njen uspeh, ker ona ima vse, jaz pa ničesar.
smirk-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
V to ne dvomim, v Belgiji ja, tu na domačih tleh pa ???
evil.gif

Nazadnje urejeno: