Orodna vrstica Windows XP

zakon

Guru
16. maj 2008
8.816
842
113
toti Maribor
Ko odprem katero koli mapo (okno) se mi ob strani vedno pojavijo mape,tako kot pri raziskovalcu, ne pa tako kot prej orodna vrstica z funkcijami kopiraj, prilepi, premakni itd. V nastavitvah sem delal že vse živo vendar, ko okno zaprem in ponovno odprem je enako. Kaj bi to bilo. Prav tako pa se mi vsa okna odpirajo minimizirana, čeprav, ko jo zaprem je maximirana. Se da to kje v registru uredit.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
če je to kr tko, out of nowhere, bi jest tud mal za virusi pogledal.

windowsi ne delajo takih sprememb kr sami od sebe...

drugač pa 1. problem...

view -> explorer bar -> verjetno maš kljukco zraven folders, no te kljukce ne sme biti! klikni še enkrat nanjo...

pol pa na tools -> folder options -> view -> Apply to all folders, (pa spodaj poglej če imaš obkljukano remeber each folders view settings - sam to ne vem če kej vpliva na ta stranski meni...)

Nazadnje urejeno:

zakon

Guru
16. maj 2008
8.816
842
113
toti Maribor
Seveda sem najprej naredil vse zgoraj omenjeno. Kako se kaj dela z pogledi vem. Problem je v tem, da ko vse to naredim, ostane tako dokler je mapa odprta. Ko jo zaprem in ponovno odprem pa več ni tako. Tudi pogledi se mi vedno znova nastavijo po svoje. To sem opazil po čiščenju registra, vendar, ko naredim restore v programu za čiščenje reg. ne pomaga. Virusov tudi ni. Pregledano z KIS2010 in Superantispyware.