ORIGINAL KARTE

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
Malo sem se pozanimal in ugotovil,da dobiš karto adrije ze za 80 eurov,to pa še ni vse,na adrijo je update doživljenjski,prav tako lahko cn updatate 4x letno za 100 eurov.
Tako,da tisti ki niso vešči iskanja kart iz .... si lahko privoščijo vsaj eno omenjeno karto in se ne rabijo več zafrkavati z nalaganjem piratskih kart,pa se nobenih težav ne bodo imeli z ugašanjem itd.

lep pozdrav

I

Izbrisan uporabnik #488

Prvič slišim, da bi kdo imel težave če pravilno naloži karto, za katero ni odštel novcev.

Drugače pa ja, Nuvi lifetime se kar splača, dobiš celo Evropo za ceno Adriaroute...

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Jaz sem kupil AR na kartici, tako da je tudi prenosljiva in pa lifetime ker se mi s tistimi s "pašnika" niti ne ljubi ukvarjat, pa tudi kakšnih problemov zaradi tega ne pričakujem.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Poznam dosti ljudi ki imajo karte (mape) na garminu iz raznih pašnikov .Pa še noben ni imel problemov zaradi tega.Je treba še marsikatero nastavitev narediti v garminu za pravilno delovanje .Je pa res, da so dosti eura prišparali na račun tega..

TKJJ

Pripravnik
28. nov 2009
316
0
16
Maribor
Ne vem, ce je originalna Adriaroute na kartici najboljsa resitev. Karta CNE je vedno vecja in jo je kompletno ze na marsikateri Nuvi tezko spravit v spomin. Zato se vedno vec ljudi odloca za CNE na kartici, ostalo pa na spomin Garmina.

sandiv

Pripravnik
4. sep 2007
268
1
18
Maribor
Citat:
Uporabnik TKJJ pravi:
Ne vem, ce je originalna Adriaroute na kartici najboljsa resitev. Karta CNE je vedno vecja in jo je kompletno ze na marsikateri Nuvi tezko spravit v spomin. Zato se vedno vec ljudi odloca za CNE na kartici, ostalo pa na spomin Garmina.
Se popolnoma strinjam s tabo. Na starejših napravah kjer manjka spomina je edina rešitev selitev CN na kartico. Saj celi CN rabi itak samo par % ljudi, a vsem se tako dopade imeti vse. Sam sem sicer naročnik Nuvi Lifetime že od začetka in z vsako posodobitvijo cena nakupa na karto pada (do sedaj 7 posodobitev) in tudi Nuvi 765 je še vedno naprava katero ne bi zlepa zamenjal. Malce podpore za prodajalca naprav in kart se mi zdi kar fer, saj tudi na pivo in kosilo nikjer ne moreš kar na pašnik.
cool-1.gif

Podobne teme