operater, kateri

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
danes sem an študentu na mobitelu. račun od 30 do 50€. uporabljam klicanje, sms, sem in tja mms. moneta in umts me ne ganeta. doma lovi tako tako.

kam iti ali kar ostati.
pogoj je, da sem dosegljiv in da je ceneje od mobitela.

gledal tus 30 ali smart 20. kaka alternativa študentu pri mobitelu?

kličem in govorim z vsemi operaterji, največ verjetno mobitel, potem simobil, potem stacionarni

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Naj bolj se ti splača it na si.mobil na orto smart sigurno si mlajši od 30 let....
wink-1.gif

evo še link: http://www.simobil.si/sl/packages.cp2?cid=9D6DF933-3908-D69B-3C6B-5C319687AF58&linkid=package

tko se sam odloči kje se ti nabolj splača...
smile-1.gif
a zakupljene minute za moje pojme se ne splača niti pri si.mobilu in niti pru tušmobilu....Pri mobitelu pa sta paketa Itak in itakplus....veliko sreče pri izbiri

Nazadnje urejeno:

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zakaj orto smart i ne smart 20. to mi ni jasno.

zato ker v ker v paketu smart 20 maš samo zakupljene minute za v lastenem omrežju v stacionarni in sms a zaklice v drugo omrežje in mms pa dodatno plačaš zato se splača orto smart...to je moje mnenje...
wink-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
hvala. bedak jedan. skor bi se..

mobitela je še zmeraj veliko. torej orto smart in opcija mobilni.

kaj pa tuš zakupljene minute. kako je z dosegljivostjo pri tušu.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik softi pravi:
hvala. bedak jedan. skor bi se..

mobitela je še zmeraj veliko. torej orto smart in opcija mobilni.

kaj pa tuš zakupljene minute. kako je z dosegljivostjo pri tušu.

pri tušu pa itak lahk daš na Mobitelovo omrežje če ni od tuša signala....tam pa maš vse vručunano v paket odvisno od paketa..
wink-1.gif

tko da ti svetujem da preučiš vse možnosti in pol se odločiš kam bi šel oz. kje je nabolše zate...
wink-1.gif

erazem12

Pripravnik
15. feb 2008
167
0
16
Jaz sem bil pred podobno odločitvijo. pa sm vzel orto smart. moram rečt da sem bil kar malo razočaran, ker sem res skusal zmanjšati klice na minimum.res sem imel veliko pogovorov znotraj simobila, kar pa se nebi smelo toliko poznati, a ker so dragi pogovori v tuš in pa mobitel, računi nikakor niso bili manjši od nekej med 38 in 45 €, kar pa je nikakvi prihranek.
sedaj za daljše pogovore uporabljam skype oz simobil orto smart (izključno na simobil), tuškotov paket Tušmobil 30 pa mi predstavlja več kot dovolj minut za vse kar potrebujem za delo in privatno. po mojih izračunih imam izkoristek nekje malo čez 80%, poleg tega pa ni potrebno dodatno plačati nobenega sms-a in pa mms-a kolikor jih naklopfam.
nisem pa se vezal, ker mi operater v prvi vrsti nudi storitve in ne mobilni telefon, zaradi česar prestopa večina uporabnikov.
dobro odločitev želim,
lp

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Orto Smart, definitivno. SMSi po 2 ct, klici v Simobil po 2 ct, delujoč roaming, SMS Happy Hour na Hrvaškem, zastonj klici med vikendi, ... Še in še. Jaz ti priporočam Orto Smart.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik flajr pravi:
Orto Smart, definitivno. SMSi po 2 ct, klici v Simobil po 2 ct, delujoč roaming, SMS Happy Hour na Hrvaškem, zastonj klici med vikendi, ... Še in še. Jaz ti priporočam Orto Smart.

tut jst se podpišem pod ta prispevek jst ti tut svetujem orto smart..
wink-1.gif