Opera na PDA? ja ali raje kaj drugega

KYPCK

Pripravnik
30. okt 2007
110
0
16
Ljubljana ter center dolenjske
Živjo!
Kot uporabnik Internet Explorer-ja na mojem PDA nisem ravno zadovoljen, saj zmeram odpre kakšno stran v beta verziji. Pa sm dokončno sklenil da bom IE nadomestil z drugim programom, nagibam se malo bolj k Operi saj sem zasledil da se da nekako nastaviti stran da je takšna kot na navadnem PC-ju, mislim na to da ti ne da beta različice.
Upam da me bo kdo podučil če je to uredu in po mojih pričakovanjih, lahko pa napišete tudi kakšen drug program ki bo primeren namesto IE

newskin_tabbedbrowsing_cnn.png

Saj tele skike na internetu zgledajo dost prepričljive da je to to, kar pričakujem "normalno stran"

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Jaz sem predkratkim presel na opero. Sicer se vedno uporablja ie z dodatki, ampak naceloma je opera zlo fajn za browsat. Dosti manj sem osredotocen na program in dosti vec na vsebino strani. Edino alter mi pa ne gre preko opere....mi ni jasno zakaj. Sploh ne odpre strani, tudi ce dam direkten link nekam na forum.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik disco pravi:
Jaz sem predkratkim presel na opero. Sicer se vedno uporablja ie z dodatki, ampak naceloma je opera zlo fajn za browsat. Dosti manj sem osredotocen na program in dosti vec na vsebino strani. Edino alter mi pa ne gre preko opere....mi ni jasno zakaj. Sploh ne odpre strani, tudi ce dam direkten link nekam na forum.

Meni ne odpira partis-a, ne IE z pieplus ne opera 8.65. Odprem ga lahko le z minimo, ki pa je obupno počasn.Opera pa mi ni fajn in je niti ne morem zbrisat, ker je nina seznamu.

KYPCK

Pripravnik
30. okt 2007
110
0
16
Hvala vsem za tok hitre odgovore, mislim da jo bom kar inštaleru, sem jo zdele že dal dol tko da če nebom zadovoljen jo bom pa zamenal. Drugače pa bo prišel na vrsto še ReenSoft (seveda če se opera ne bo obnesla)
Citat:
Opera pa mi ni fajn in je niti ne morem zbrisat, ker je nina seznamu.
a ti praviš pa da jo raje ne dat na PDA, ali si poskusil removat z ActiveSyncom?

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
opere nisem probaval odstranit z activesync.bom probal ko pridem domov.najbolsi mi je se vedno ie z pie+. cakam pa na deep fish od microsofta, da vidim ce je za kaj.

KYPCK

Pripravnik
30. okt 2007
110
0
16
badguy777 sam sem zrihtal Opero in jo dal kar zazipano na kartico, lepo odprem in inštaleram, potem pa sem šel pogledati ali imam morda enak problem kot ti, in nevem meni je v add or remove programs pokazal in sem čisto normalno dal dol program. Ali si ga inštaleru z PC-ja ali z kartice?

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
cab fajl sem dal na kartico.nato pa sem ga pognal preko total comanderja.verzija je 8.65 mape od opere tudi nikjer ne vidim.zato je tudi ne morem zbrisat.sem videl da so nekateri imeli isti problem,samo se nisem poiskal resitve.itak pa je na kartici, tak da ne osebej ne moti.

dbest

Pripravnik
24. sep 2007
254
0
16
KYPCK sej ne morem verjet. najprej ne veš a bi jo instaliru zdej je pa sam važen če jo lohk od instaliraš

KYPCK

Pripravnik
30. okt 2007
110
0
16
dbest
Ne nism važn, sm povedu sm da mi je čist normaln ratal, ni blo mišlen v tem stilu k si ti mislu. Drugač sm pa jst na tem področju še zlo zelen in se počas učim, zato pa tud tok sprašujem zadev na okol. Zdej sm dal zadevo gor in se mi čist dopade. Zanimal me pa je če je še kšna zadeva kej boljša.
Citat:
KYPCK sej ne morem verjet. najprej ne veš a bi jo instaliru zdej je pa sam važen če jo lohk od instaliraš
Se pa oproščam vsem kateri so začutili da se zarad tega mojega počutili prizadeti ali pa da sem zgledal kot da se neki važim

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Ce je na kartici, potem ti opera skreira mapo windows, kamor namece svoje fajle notri.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Tale picsel je super... recimo z alterjem nima problemov, samo zoomiranja se je treba navadit. Edino, ko grem na travian potem ne delajo linki na parcelah? Bom pa še opero sprobal...