OPEL ODAR- LESCE

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.637
4.369
113
To še ne pomeni ,da je slabo.. Sicer so pa vsi uradni servisi dragi napream zasebnikom.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.113
7.671
113
Citat:
Uporabnik afroC pravi:
Prvač, zadnjič in nikoli več. PREDRAGO!

Se popolnoma strinjam! So nategatorji in goljufi. Po telefonu ti povejo eno ceno za servis, po opravljenem servisu pa je cena drugačna, seveda višja! Ne grem nikoli več tja in tudi, če bom še kdaj kupil opla, pri njih sigurno ne. Prodajalci so bedni in neprijetni. Bolj pašejo v kakšno kmetijsko zadrugo, prodajati krmila, gnojila in kmetijsko mehanizacijo. BEDA !!!

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Ja so eni škorci po domače povedano. Mat je kupla opla pri njih in kmalu po nakupu sem jo opozoril, da naj pelje nazaj, ker brisalci niso pravilno delali (glasni so bili, niso tekoče delali in si imel občutek kot da praskajo po šipi, kot bi prižgal brisalce v sončnem vremenu ti spuščajo čudne glasove katere težko opišem isti glasovi so bili pri njej v dežju) pelje nazaj, jo tam nabašejo, da so to novi napredni brisalci in da tako mora bit. Po enem letu pelje avto tja na redni servis, kjer ji rečejo, gospa kaj pa je z brisalci čist so zanič???

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ta servis je za mene osebno eden najslabših. Obnašajo se kot da si jih prišel prositi za servis (nekorekten odnos), lahko bi rekli tudi da pojma nimajo kaj delajo (verjetno ne vsi, ampak tista dva mulca ki sta servisirala od sodelavca avto sigurno nimata pojma).

Kolegu se je prižgala lučka za EGR, pustil je 400 EUR na servisu, potem so rekli da mora EGR ventil menjati... No, vsaj nekaj denarja so mu vrnili ker so mu brezvezne stvari menjali.

Potem je sodelavec odpeljal avto na avtoelektriko kjer so mu resetirali računalnik in optimirali, avto dela kot nov.

No pa še moja dogodivščina - nekaj je imel avto čuden zvok, grem na OPEL LESCE, kjer ugotovijo da je treba komplet izpuh menjati.... grem na drugi servis, mi reče da je to nosilec motorja da je izpuh OK. Grem na tretji servis - nosilec, četrti cervis - nosilec - peti servis - nosilec.... toliko o znanju na OPELu...
bonk.gif

Uglavnem res zame eden slabših servisov.