Drugače OP7 pro nima več ledice, mislim da lahko nastaviš da ti zaobljen del roba obarva an obeh straneh.
Še malo update-a: jaz imam 7pro zdaj enih par mesecev. Baterija ob stalnem bt, wifi in 4g (2 simki notri) pri poslovni uporabi tam enih 65% zvečer, itak pa čez noč dam na kabel.
Dela vse (ko sem enkrat naštudiral twrp in magisk, ker ima a/b slote, je tudi OTA update neboleč). Prstni odtis je še vedno fail - recimo prej 5T je imel zadaj, sploh ni primerjave - mislim, da bodo po kakem letu šli vsi nazaj na zadnjo stran. 5T odtis zadaj vedno odprl iz prve, tukajle imam ene 80% uspešnost da iz prve odklenem s prstom.
Fotke: ne morem komentirat, meni je ok, ne delam selfijev, ne objavljam na omrežjih... kar naredim je ok, mogoče malo gnjavi fokus če na desni strani hočem nekaj sfokusirat mi polkrog za zoon naredi, pol pa s pritiskom povečam, ampak to je (vsaj zame) nerodno postavljena funkcija... ampak ne uporabljam toliko da bi se sekiral. Tista kamera ven/notri ne moti... pri moji uporabi bo itak zdržala 100 let.
Hitrost: ni pripomb. Bug-ov zaenkrat ne opazim, v splošnem zelo zadovoljen (sicer izgleda prej zapisano kot kritika, ampak to je pa tudi edino kar gre očitat). Aja, dobil non-eu napajalnik, tisti adapter se snema stalno - naročil EU verzijo (pregrešno draga), ampak to je to.
Aja, zaščita: imel od začetka steklo in prozoren ovitek, ampak sem kupil tisto knjigico - sicer moraš odpreti za pogledat, ampak kar se toče metanja po tleh je pa zakon - notri vpeto v plastiko, pa okoli usnje. Kot rečeno slabost je da moraš odpret če hočeš ekran pogledat, ampak za metat po tleh je pa zakon. Imam tudi tistega ki je kot knjigica pa ima sprednji del prozoren, da vidiš ekran, samo še nisem sprobal.
Povezave vse delajo: BT, v avtu, android avto dela prek kabla.
Komunikacija: ne me vprašat, ampak sogovornik me doma občasno slabo sliši - ista kartica, s 5T brez kakršnihkoli težav, s tem prekinja in moram klicat - isti operater, ne verjamem da so se igrali z bazno, ker je bilo to instant z zamenjavo telefona. Lahko da je kaj z dvojno sim-ko, ena ima 4g, druga potem baje naredi fallback na 3g, zna bit da je to to. Ampak tudi če drugo simko disable-am je isto, tako da je radijski del nekaj čuden... ni za stran vreči, ampak se mi pa to prej ni dogajalo niti občasno.
Če koga še kaj zanima naj pa vpraša... p.s. večino tega so sicer subjektivne preference, pa vendar mogoče kdo dobi kako uporabno informacijo. V splošnem torej izjemon zadovoljen, navedel sem le tisto kar bi jaz šel popravljat tukaj.