Omnia vs. Touch Diamond

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Odločam se med tema dvema v akciji pri mobitelu.
Torej katerega po vašem mnenju?
Vizualno mi je HTC lepši,Omnie še nisem videl v živo!
Koliko imate polne spominske kartice in ali je 4GB dovolj?
Meni je 1GB premalo zato je tukaj + na strani Omnie.

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
hja men je recimo vmesnik od diamonda lepši...(res da ga je treba potweakat da deluje hitro )

ima omnia kar nekaj bombončkov katerih diamond nima....
jaz osebno imam še vedno raje diamonda...

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Citat:
sedaj samo se cakam na x1, vendar me potrpljenje pocasi mineva:S

Tega nisem razumel
redface-1.gif

Hvala za link,sem prebral že dost tega pa me zanima tud mnenje lastnikov.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Kolikor sem ju jaz preizkušal je Omnia počasnejša, moti me ker je tudi krepko večja, nestandardna in slabša resolucija (čeprav je ekran večji pri omniji), najbolj od vsega pa me moti stylus pri omniji kateri je kot obesek
rolleyes-1.gif

Osebno mi je HTC mnogo privlačnejši, kar pogrešam proti Omniji je le malce slabši fotkič katerega pa niti ne potrebujem.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Bi bil bolj za Omnio, ampak resolucijo ima pobrano bog si ga vedi od kje. Zna bit problem z delovanjem nekaterih aplikacij. Sicer pa se bi HTC imel moznost razsiritvene reze ne bi blo slabo. 4GB lahko hitro zafilas.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
mah 4GB je zvrhom dovolj, kot da je potrebno da je gor 1000MP3jev
rolleyes-1.gif

Mene Omnia nikakor ni prepričala, samo bolje so jo zreklamirali kot dimanoda.

Drugače pa se pomojem splača počakat na HTC HD
grims-1.gif

grega29

Pripravnik
7. okt 2007
62
0
6
To ja HTC HD.
Drugače sem tudi jaz imel probleme ali bi vzel Diamonda ali Polarisa (touch cruise). omnie takrat še ni bilo.
Odločil sem se za Polarisa zaradi veliko boljše baterije in micro SD.
Še posebej sedaj ko so na XDA developers driverji za 3D, za 2D pa tudi v kratkem.

Mogoče premisli malo glede Polarisa. Je pa QVGA display.

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.319
21
38
Ljubljana
kzs. zaenkrat sem še uporabnik Qtek-a 9100 (htc wizard) z WM 6.1 custom ROMom. Počasi je prišel čas zamenjave in pri meni je OMNIA premagala. Zaradi resolucije ni nobenega problema (kolikor sem testiral aplikacije, ki jih uporabljam delujejo OK), kvečjemu zna biti problem, pri kakšni igri, ki jih roko na srce niti ne igram. Upam, da bo omnia uporabna naslednji dve leti
smile-1.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Sam se bol nagibam k HTC-u.
Koliko zdržijo baterije pri teh telefonih?

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
kar se tega tiče je diamond kar podhranjen...meni zdrži pa kar vredu...tako kot vsi telefoni...
uporabljam ga kar veliko...pa mi zdrži 1 dan ( tako kot so mi vsi ostali telefoni nokie, SEji)

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
mene na windows mobile pogreje, da v tako dolgem času niso sposobni enega normalnega caller vmesnika naredit. za kozlat. tako je bilo 2 leti nazaj ko sem imel hp 6515 in zdaj na omniji. v 2 letih skoraj nobene spremembe
bonk.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Pa igre sta se tudi vedno enaki dve!
grin1.gif
Se bojim, da sedmica ne bo prinesla revolucije.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Pa igre sta se tudi vedno enaki dve!
grin1.gif
Se bojim, da sedmica ne bo prinesla revolucije.

jaz ne vem a folk na zna googla uporabljati in potem piše da imaš samo to akr je naloženega al kako?
Mislim sej nisem ravno fan WM ampak vseeno je ob današnjih procesorjih in ROMih zelo spodoben OS katerega se da zelo fino stunati po lastnih željah. Tako da ne vem kaj vam tolk mori pri tem faking WM??