jest mam pa en problem ki ga ne morm nikakor odpraviti. na laptopu ko imam povezavo preko kabla mi kaže sporočilo da je povezava omejena ali prekinjena - povezava interneta ne dela in ne morm brskati po internetu ne nč. sprobal sem že vse možne načine: ročno sem sam dodelil ip in prehod mrežni kartici ->povezava je vzspostavljena vendar internet še vedno ne dela->brskalnik ne odpre nobene strani. imam router na katerem imam vklopljen dhcp za samodejno dodeljevanje ip-ja mrežni kartici. mrežna kartica ko je nastavljena na avtomatsko dodeljevanje ip ga ne dobi od routerja. kabel je v redu saj na drugem računalniku internet dela normalno. pregledal sem leptopa z antivirusi, antispy-i vendar ni nič takega kar bi zaviralo povezavo. ko vklopim brezžično povezavo na leptopu mi preko dhcp normalno dodeli ip in internet dela. moram povedati tudi da imam zadnjo verzijo gonilnika in da s tem ni problema. zdaj se pa obračam na vas če mi lahko kako pomagate kje tiči vzrok: ali je samo software ali je možno da je šla mrežna kartica čeprav lučke normalno svetijo in kot sem že povedal se nekako tudi odziva kartica. hvala