Sem i el podoben primer in mi je mizar namontiral popolnoma drugo okovje, celo pritrjeno je drugače, vendar se od zunaj nič ne vidi in vse špila .....
Mehanizma ali amortizerja?..,. Je pa res da je izipizi menjava.
Na prvi sliki stari panti omarica ima dvojna vrata ta je zgornja in spodaj, ki se veliko več odpira nova Blum vodila.Mehanizma ali amortizerja?
Amortizer menjanje BP! Kaj pa mehanizem? Tam, kjer je amortizer vpet, se čepek maje
#matofil. kakšen photo novega?
Res me zanima za kje drugje, samo, kaj s tem pridobiš ? Da jih samo božaš pol pa ti nazaj pomahajo ?na te še verjetno lahko elektro pogon rukneš, če bi bila sila in potreba
Potem tudi ne dosezejo vsebine, na zgornji polici.Vcasih je logika ce se previsoko odprejo in jih z roko zenske ne dosežejo. Recimo.
Tam so stvari od decaPotem tudi ne dosezejo vsebine, na zgornji polici.
Ima se može se, nema se glumi se.Res me zanima za kje drugje, samo, kaj s tem pridobiš ? Da jih samo božaš pol pa ti nazaj pomahajo ?
ni res, pokrov lahko gre precej višje od same police in si hitro za 5 cm prekratek... blum mislim da trži vsaj 3 al 4 sisteme za odpiranje teh zgornjih polic. maš tudi dvojne pokrove in ne vem še kake fore...Potem tudi ne dosezejo vsebine, na zgornji polici.
Pa saj se jih da poregulirati, da se ti ne odprejo do konca. Jaz sem si jih namreč...ni res, pokrov lahko gre precej višje od same police in si hitro za 5 cm prekratek... blum mislim da trži vsaj 3 al 4 sisteme za odpiranje teh zgornjih polic. maš tudi dvojne pokrove in ne vem še kake fore...
potem je še catch če imaš touch kuhno, na potisk brez ročajev, so ti zgornji pokrovi nočna mora. imam enga takega, in že x let razmišlja o dokupu servomehanizma, ampka mi je 300€ kar takole dat mimgrede enostavno preveč...ampka še vedno je plan. Zdaj ste me spet spomnili.