Ogrci

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Imaš eno orodje... reče se mu comedone extractor.

P0417_hero.jpg

več bo pa kaka punca povedala
wink-1.gif

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Kozmetičarka ti bo uničla kožo. Niso nežne pa nimajo pojma o negi. Edina stvar, ki res umori te pošasti je salicilna kilsina do 3%, ampak NE topljena v alkoholu. In seveda pravilno čiščenje/stiskanje (tudi s to napravo se da, ni pa nujno). Pa preden stiskaš odpri pore tako, da daš za 5 minut vročo brisačo na obraz, grejo ful laži vn. Ne stiskej z nohti! Lahko bi ti še marskej povedala, pa bo kdo reku, da sm psihič
grin1.gif

Aja pa ne se pol mazat s kšno totalno neprimerno in mastno kremo, ker se ti bodo pore spet zamašile.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Pustiš da puberteta mine.

Po tušu/kopeli ko je koža mehka, si daš ogledalo čist zravn sebe in jih stiskaš, packe nemarne. Pa preverjaj sestavine na kremah, če so komedogene, včasih so komedogene tud razne kremce na katerih piše, da niso.

as21

Pripravnik
18. dec 2007
787
21
18
Citat:
Uporabnik Anamarija pravi:
Kozmetičarka ti bo uničla kožo. Niso nežne pa nimajo pojma o negi. Edina stvar, ki res umori te pošasti je salicilna kilsina do 3%, ampak NE topljena v alkoholu. In seveda pravilno čiščenje/stiskanje (tudi s to napravo se da, ni pa nujno). Pa preden stiskaš odpri pore tako, da daš za 5 minut vročo brisačo na obraz, grejo ful laži vn. Ne stiskej z nohti! Lahko bi ti še marskej povedala, pa bo kdo reku, da sm psihič
grin1.gif

Aja pa ne se pol mazat s kšno totalno neprimerno in mastno kremo, ker se ti bodo pore spet zamašile.

no ja, ne vem h kaksni mesarki si ti hodila, samo se ti ne zdi da je ta ocena mal pregroba.vrjetno imajo vseeno mal vec pojma o negi koze kot pa kdo drug

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Citat:
Uporabnik Anamarija pravi:
Pa preden stiskaš odpri pore tako, da daš za 5 minut vročo brisačo na obraz, grejo ful laži vn. Ne stiskej z nohti!

Sama si obraz prej kar parim - lepo glavo nad lonec vroče vode, pa brisačo čez in je tu 10 minut turške savne
cheer.gif
.

Stiskanje - če že s prsti, pa na prste nujno navit papirnate robčke, ker je tako bolj čisto, in kožo tudi precej manj poškoduješ kot z ostrimi nohti!
Ker tisto napravico ima verjetno malokdo doma - jaz npr. ne - kje si jo kupila?

To, da je pa kakšna kozmetičarka tudi mesarka, se pa strinjam.
frown-1.gif

anabanana

Zelenc'
26. jan 2009
7
0
1
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Imaš eno orodje... reče se mu comedone extractor.

P0417_hero.jpg

več bo pa kaka punca povedala
wink-1.gif

Kje dobit tole zadevo? Jaz sem iskala v Mullerju, ampak brez uspeha. Ali samo takrat niso imeli?

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Muller na Čopovi, prvo nadstropje desno (pri škarjicah in ščipalnikih za nohte in teh zadevah). Cca. 5€.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Joj moja bejba mi jih skoz stiska pa mi prav da morm na obisk k eni kozmetičarki da me dodobra spuca. Hvala za temo in nasvete

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.768
113
kod Džej-Zija
Ogrci so strženi, torej zamašene lojnice. Ven dobiš tisto trdo reč. Mozolji vsebujejo pa gnoj ali gnoj ij stržen, naj bi bili v bistvu mikrovnetje kože. Če se motim, me bojo pa že medicinci popravili.
grin1.gif

B81

22. jul 2007
37.018
10.541
113
BTW:
Moja prababica si je vsak dan dvakrat z limono namazala obraz in še ko je umrla, je mela kožo ko dojenček.
Ko sem jaz to enkrat probal za hec po britju, me je skoro kap
grin1.gif

B81

22. jul 2007
37.018
10.541
113
Speklo je tak ko da bi glavo v peč porino
grin1.gif

Po britju z britvico...

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
grin1.gif

Matr, skor umru, ko sem prebral.
aplauz.gif

Men to žena dela
jezen.gif
. Sem pa bil enkrat pri, ki se s tem ukvarja. Starejša dama, lepo skor brez bolečin opravila. Ni bilo poceni.
Sem pa dobu strah pred temi ljudmi, ker je bila v sosedni sobi ena, ki si jo je dipelirala. Če mi ta ženska ne bi povedala kaj se dogaja, bi ****** ven.
Bretja, da se srh preleti
crazy1.gif

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
Ogrcev se rešiš, ko rataš starejši. Sam potem maš drug problem, se prav da si star.