ograja

punca

Zelenc'
18. maj 2010
11
0
1
Odločit se moramo, da naredimo na našem balkonu ograjo. Ali mislite, da se bolj splača les in potem večkrat barvat, po potrebi zamenjat ali inox - sicer je dražja - ampak je za zmeraj. Mogoče kakašne so kaj cene inox ograj. Ali pa mogoče kakšna druga alternativa??? Hvala!!

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
osebno mi je inox zakon....kako zakonska je cena žal ne vem...če boš iskala kake ponudbe (tudi za inox) se priporočam za ponudbo...jaz sumim da bom šel na njega..zdaj ne vem..omenjena kombinacija s steklom se ne sliši (in vidi) slabo.

jaka33

Pripravnik
5. sep 2007
281
0
16
Če ni "ovira" denar, vsekakor aluminij.Imaš tudi možnost imitacije lesa
in predvsem nimaš več problemov z barvanjem....

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
Ter prvič temeljito pobarvat. Naj nebo škoda €.
Pri nas imamo inox + les(mecesen) ter pobarvano z Sikkensom zadeva deluje kot nova.
Mecesen lahko pustiš nepobarvan vendar bo potem dobil sivo patino.

Nazadnje urejeno:

Tilen_p

Zelenc'
9. mar 2011
8
0
1
Če potrebujete les za letve na ograji si lahko ogledate povezavo in nas za vprasanja poklicete.

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
se bom tukej "uštulila", ker me tudi ta tema zanima

Plan imava za letos naredit ograjo okrog parcele in sem se zagledala v tako ograjo. Že vsaj tri leta jo gledam po sejmih ... ampak cena pa ni še nič padla. Cena na m2 je od 90–120 € odvisno kako gosto narediš. Ker imava cca 50 m2 je to celo malo premoženje. Pri tem, da bodo v teh kvadratih ena trimetrska dvoriščna vrata (za enkrat brez motorja za odpiranje) in 2x prehodna osebna vrata, kar zadeveo seveda še dodatno podraži.

Bi kdo vedel še za kakšnega ponudnika, ki bi tako ograjo ponujal, mogoče tudi čez mejo. Naj poudarim, da me zanimajo samo "letve" ki se montirajo horizontalno in take oblike.

hvala

Lokos

Pripravnik
17. okt 2007
383
0
16
faktor-x.blogspot.com
tudi jaz razmišljam o novi ograji za balkon in sem se nekako zapičil v aluminij. Moram priznat da vse kar delam pri hiši delam tako da 3× premislim kaj bom dal in prioriteta pri izbiri je da je čim manj dela in stroškov v prihodnosti z izbranim. Seveda je les čudovit samo to terja vzdrževanje in čas, aluminij pa bo zihr veliko dlje zdržal brez da se z njim ukvarjam.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Hvala za tale link.
nahrung002.gif

Moram dat nekaj na teraso (cca. 10 dolžinskih metrov). Sicer imam hrastove plohe, ampak če seštejem vse skupaj raje dam jurja in pol in se ne jebem z žago, mizarjem in barvanjem.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
karantanka: hvala za tale link...noro lepo zgleda,..sam cena mi nekako ni vsec
smile-1.gif

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Tako zgleda kot od TRIMOta streha
shocked-1.gif
-zame kot mizarja zelo zelo neokusno-----edino če bi bila v kakšni kombinaciji kamnitih stebrov ...----morda...

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Odvisno kaj ti je všeč, lesena ograja mi je lepša a življenjska doba je manjša, nebi gledal ograjo, ki propada in se jo ne da več obnovit.