Ogled tekem na gospodarcu

darez

Pripravnik
30. okt 2008
115
3
18
lasko in union tut tok drago? oz. kdo ve natanco ceno le teh?

Nazadnje urejeno:

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Vsi piri so 3 eur, bandidos 2.5, ice tea 2 itd.
Pleskavica 6.5-7 eur tako da raje crknem na tleh pred birekdzinico kot da jim dam tolk.
Pa pazite ker nekateri kurci ti kr namesto denarja vracajo bone, tko da mors pri njih pivo kupt.

Je pa tezko gledat fuzbal tam ker vsi bedaki ko je fuzbal stopijo na klopce in posledicno cel gospodarc gleda tekmo stojec na klopcah in seveda cew nimas klopce nic ne vidis.

To bi mogl varnostniki postimat pa bi bilo super.

DoR

Pripravnik
2. sep 2007
247
0
16
Trenutno je na gospodarcu "PirFest". Vsak pir stane 3 EUR, voda 1 EUR. Placas tako, da kupis bone ter jih vnovcis na stantih.

Mi smo bli vceraj tam in mi ni zal. Veliko ljudi in enkratno vzdusje. Ce zelis mizo moras priti zgodaj (pri ogledu nasih tekem). Sicer pa tekmo predvajajo na velikem LED prikazovalniku, ki bi moral biti res postavljen nekoliko visje. Mogoce bi si lahko sposodili tudi prikazovalnik z boljso resolucijo
smile-1.gif
Ampak...je gledljivo.

V glavnem...super vzdusje!

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
Grozno mi je da so ljudje nad tako neprofesonalnostjo, ponudbo in cenami kot se to gredo na GR-u se vedno navduseni. Pocutim se kot da bi zivel med samimi ovcami.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
V naši bazi v času tekme plačaš par evrov in lahko spiješ v tistih dveh urah točenega kolikor ti srce poželi
smile-1.gif
.

DoR

Pripravnik
2. sep 2007
247
0
16
Citat:
Uporabnik vellno pravi:
Grozno mi je da so ljudje nad tako neprofesonalnostjo, ponudbo in cenami kot se to gredo na GR-u se vedno navduseni. Pocutim se kot da bi zivel med samimi ovcami.

? ne vem kaksno vzdusje imas doma, da se tako pocutis...

Ponudbo imajo kakrsno imajo. Cene so kakrsne so. Vsak se lahko odloci ali bo tam zapravljal denar ali pa bo sel po tekmi v stacuno in si tam kupil zaloge. Jaz pravim, da mi je bilo vsec vzdusje...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Tisti konci so mi pa neznanka.

Še za to mi je kolega povedal.

Uporabi gugl, ni vrag da ne boš česa našel.