Odstranitev ogledala

hja1

Pripravnik
30. mar 2016
185
2
18
Mogoče malo čudno vprašanje pa vseeno;

Kdo v LJ mi lahko odstrani sredinsko ogledalo na Golfu mk5. Sepravi celotno ogledalo z nosilcem. Razlog je menjava navadnega ogledala za samozatemnitvenega z senzorjem za dež. Klical sem par steklarjev, samo en ga je pripravljen odstranit, pa še ta ne prevzema odgovornosti, če steklo poči,..

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Pokliči Rogelj Romat, glede na to, da menjavajo avto stekla, so verjetno sposobni odstranit ogledalo ne da bi počila še šipa.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.407
5.685
113
ni problm v ogledalu. problem je v tistem nosilcu ki ostane na šipi.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
In kaj je tukaj problem v nosilcu? Prilepljeno je, odrežeš s skalpelom in nima kaj počit ...

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
In kaj je tukaj problem v nosilcu? Prilepljeno je, odrežeš s skalpelom in nima kaj počit ...
Enako razmišljam tudi sam. Meni so letos menjali prednjo šipo, ker je bila rahlo počena od kamna, pa so mi nosilec z dežnim/svetlobnim senzorjem normalno zmontirali na novo šipo, brez kakršnihkoli vidnih sledi.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.407
5.685
113
še enkrat. ni problem v tem da nebi šlo senzorja premaknit.
Kolko jaz razumem je problem v tem delu. Tega pa ne odstraniš kr tak.

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.546
433
83
v kolikor je drugačen, potrebuješ drugačno vetrobransko steklo

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Za WV ne vem, pri renoju je isti...
Ja, vem kaj si mislil... Tisti črni del okoli senzorja...

hja1

Pripravnik
30. mar 2016
185
2
18
Tako je problem je v nosilcu, ki ni isti za navadno ogledalo ali tisto z senzorjem za dež. Steklar, je to pripravljen naredit za res simbolično ceno, ne prevzema pa odgovornosti, če steklo poči
smile-1.gif
. Jaz bi raje nekomu plačal več, pa da on prevzame morebitne nastale stroške. Ampak, ker je stvar očitno delikatna, se bom moral zadovoljit brez dežnega senzorja.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Sicer samo "naglas razmisljam"... Za to funkcionalnost verjetno ni dovolj samo menjava ogledala.... Ampak mora biti verjetno se kaj naprej v sistemu zdruzljivo, da zadeva potem deluje... Tako da samo menjava ogledala s takim, ki ima senzor, verjetno ne bi bila dovolj...

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
A stekel nimaš zavarovanih? Kasko J je to po navadi, krije VSE poškodbe stekla!

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Citat:
Uporabnik hja1 pravi:
Tako je problem je v nosilcu, ki ni isti za navadno ogledalo ali tisto z senzorjem za dež. Steklar, je to pripravljen naredit za res simbolično ceno, ne prevzema pa odgovornosti, če steklo poči
smile-1.gif
. Jaz bi raje nekomu plačal več, pa da on prevzame morebitne nastale stroške. Ampak, ker je stvar očitno delikatna, se bom moral zadovoljit brez dežnega senzorja.

Potem ti bo vsak računal toliko, da ti ne boš hotel nikomur dati delat...
rolleyes-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

Kot je napisal že Hondi - če bo zraven senzor za dež, je nujno potrebno menjati celotno steklo!

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik hja1 pravi:
smile-1.gif

Kako boš pa dal senzor na to zatemnjeno zadevo, za senzor mora biti steklo prosojno.