Odrezek letne avstrijske vinjete... Ima kdo?

s3c

Pripravnik
2. okt 2007
154
0
16
Torej, stvar je taka... Pri nakupu letne karte za prehod tunela Tauern (Villach-Salzburg) Ti nudijo 50% popusta ob predložitvi odrezka od letne vinjete. Letne vinjete se mi ne splača kupovati, zato iščem nekoga, ki bi bil pripravljen posoditi odrezek. Je kdo, ki ga ima in bi ga bil pripravljen posoditi? Za pomoč se Vam vnaprej zahvaljujem!

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Eto ti kontrapredlog!

Kupi letno avtrijsko vinjeto in mi jo prodaj za polovično ceno! Odrezek pa lahko obdržiš.

Zmejnenu?

s3c

Pripravnik
2. okt 2007
154
0
16
juris: Tvoj predlog me stane 39€, s tem pa pridobim popust v vrednosti 40€! Razen tega, da Ti pridobiš vinjeto za polovično ceno v tem ni drugih pozitivnih stvari
smile-1.gif

sole: doma sem iz Medvod, sicer pa veliko na cesti...

gr69

Guru
15. dec 2009
11.576
2.625
113
še v SLO - ampak komaj
Kolikokrat pa še misliš iti letos "gor"?

Pa veš, da ti "letna" za Tauren ("Videomaut") velja le za eno registrsko - in sicer leto dni od nakupa (ne koledarsko leto kot npr. vinjeta).

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik s3c pravi:
juris: Tvoj predlog me stane 39€, s tem pa pridobim popust v vrednosti 40€! Razen tega, da Ti pridobiš vinjeto za polovično ceno v tem ni drugih pozitivnih stvari
smile-1.gif

¸

Če si pa iz Medvod, bom pa jutri pobrskal - odrezek bi nekje moral imeti

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Jaz ti prodam letno avstrijsko vinjeto, odrezek in račun o nakupu...za 35 EUR. Odrezek pa podariš odpiralcu teme...

s3c

Pripravnik
2. okt 2007
154
0
16
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Kolikokrat pa še misliš iti letos "gor"?

Pa veš, da ti "letna" za Tauren ("Videomaut") velja le za eno registrsko - in sicer leto dni od nakupa (ne koledarsko leto kot npr. vinjeta).

Vem, vem
wink-1.gif
Imam že na enem avtu, zdej pa bi potreboval še za drugega. Hec je v tem da se mi do konca leta ne splača kupovati letne avstrijske, ker bi prišel skozi z dvema dvomesečnima...

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik Goran_82 pravi:
Jaz ti prodam letno avstrijsko vinjeto, odrezek in račun o nakupu...za 35 EUR. Odrezek pa podariš odpiralcu teme...

Prav! Pokliči me v decembru, se bova zdilala za 2013.
nahrung002.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik s3c pravi:
Vem, vem
wink-1.gif
Imam že na enem avtu, zdej pa bi potreboval še za drugega. Hec je v tem da se mi do konca leta ne splača kupovati letne avstrijske, ker bi prišel skozi z dvema dvomesečnima...
A z enim avtom prideš do Katschberga, z drugim greš pa skozi tunela ali kako?

s3c

Pripravnik
2. okt 2007
154
0
16
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik s3c pravi:
smile-1.gif

¸

Če si pa iz Medvod, bom pa jutri pobrskal - odrezek bi nekje moral imeti

Hvala Ti, NigelM! Sem včeraj že zrihtal, tko da se kmalu oglasim da Ti vrnem odrezek... Dobiš za
nahrung002.gif

s3c

Pripravnik
2. okt 2007
154
0
16
Zaradi istih razlogov bi zopet potreboval odrezek od letne avstrijske vinjete. Če je kje dobra duša, ki bi jo bila pripravljena posoditi bi ji bil zelo hvaležen!

s3c

Pripravnik
2. okt 2007
154
0
16
Zadeva urejena! Vseeno hvala za ponujeno pomoc jonny
wink-1.gif
po novem se da letno karto kupii kar prek spleta in ob nakupu vneseš št. letne vinjete in popust se takoj obračuna. Zgolj za info, če bo še kdo kupoval 😉

s3c

Pripravnik
2. okt 2007
154
0
16
Brb... Zopet bi potreboval dobrega človeka z letno avstrijsko vinjeto (oz. potrebujem le serijsko številko, ki je na odrezku le-te)

Zaradi istih razlogov, ki sem jih navajal zgoraj. Vnaprej hvala dobrim ljudem
wink-1.gif

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Citat:
Uporabnik s3c pravi:
Brb... Zopet bi potreboval dobrega človeka z letno avstrijsko vinjeto (oz. potrebujem le serijsko številko, ki je na odrezku le-te)

wink-1.gif

Če je dovolj zgodaj, ti pošljem serijsko zvečer.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik s3c pravi:

wink-1.gif

Tukaj ni nobena uredu?

KLIK :D

s3c

Pripravnik
2. okt 2007
154
0
16
haha, sem že sam gledal to. Zelo malo je letnih vinjet 015 in samo ena je z odrezkom na katerem je serijska. Če jo dobim po kakšni drugi poti bi rajši ubral to varianto, sicer bom probal s to na netu.

AndrejK, zvečer bo OK
wink-1.gif