Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Po več kot desetletju, pa bi bilo tudi fino menjat mobilnik.
Podpora 1800 MHz bandu, podpora za EGSM na 900 MHz, kak AMR kodek za zvok in baterija, ki traja teden namesto par dni, so prednosti, ki pridejo v poštev. In vse to tudi pri najcenejši Nokiji daleč pod 100 EUR brez vezav.
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
. Čeprav bi vseeno priporočal nakup nokie 6310i z novo baterijo, pa bo imel foter skoraj 2 tedna mir, preden bo dal telefon filat.
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
No ja, po 10+ letih pa je reč vseeno že zrela za zamenjavo.
Drugače pa je pri anteni najbolj pomembno, da ima dober kontakt, če ne bodo problemi s signalom, pa fotr bo imel obsevano glavo. Plastika okoli je bolj okrasne narave.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Zena ima tudi v uproabi Nokio 7110, ki je stara 10 let (oktober 1999) in ne mara drugega... Sem ji kupil Nokio 6303 classic... pa ji ni bil vsec... in sem potem popravil 7110-ko...
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Mam še celo one svetleče)) HAHAHHAHA
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Zena ima tudi v uproabi Nokio 7110, ki je stara 10 let (oktober 1999) in ne mara drugega... Sem ji kupil Nokio 6303 classic... pa ji ni bil vsec... in sem potem popravil 7110-ko...
Kje si ji pa 7110 najdu? To je meni bila cigla stoletja. WAP visoka tehnologija.
No, v tistem cajtu sem raje imel Ericssona T28 v žepu srajce, kot pa da bi N7110 v rucaku nosil.