Odklepanje vrat

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Hi,

v avtu je vgrajeno aftermarket (SPAL) daljinsko odklepanje. Že od nakupa (rabljenega) avtomobila se na sovoznikovih vratih čepek iz vrat ni dvignil do konca, tako, da se sovoznikova vrata ne odklenejo na daljinca. Sicer se čepek premakne, vendar izgleda, kot da bi ga nekaj oviralo.
Zdaj se je isto začelo dogajati še na enih izmed zadnjih vrat. Naj omenim še, da se avto zaklepa brez težav (čepki gredo dol)...

Zdaj pa vprašanje.. kam predlagate, da se v LJ pelje avto, da v roku enega delovnega dne odpravijo težavo z odklepanjem?
Hvala pa lp

B81

22. jul 2007
37.009
10.539
113
Motorčke dat previt?
smile-1.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Koliko to stane (menjava motorčkov)?
Aja, pa obstaja možnost, da se zrihta nov daljinček, ker ta, ki je trenutno v uporabi je cel "ferderban" :D?
10min nazaj sem bil pri avtu in je odklenilo zadnja vrata bp.. pač kakor se spomni...

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
tako se govori!
grin1.gif

zdaj pa samo še kam peljat avto, da mi bodo vse to znali urediti. Čimbolj preprosto, tem bolje.

Anyone??

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Težko
Čigavo DCZ zaklepanje imaš vgrajeno?
Sedaj če je dodan samo modul za DCZ so lahko originalni motorčki in bo težko najti nadomestek...

Nazadnje urejeno:

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ma, motorček stane na njihovi spletni strani v UK 12 funtov od oka... Sam je vprašanje če ni zadeva izvedena preko originalnih motorčkov od Micke...
Kot zakleto pa ne najdem serviserja za SPAL v Ljubljani...
Sem pa zadnjič v Bauhausu videl anteno na motorni pogon... Pod 30 EUR...